SENEST SET
FAVORITTER

Birk Centerpark 30, 7400 Herning

Skønt beliggende kontorlejemål.

1.146.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 70900362Type : Kontor

I erhvervsvenligt miljø ved Birk Centerpark er der nu mulighed for etablering i moderne kontorlokaler.

I erhvervsvenligt miljø ved Birk Centerpark er der nu mulighed for etablering i moderne kontorlokaler med mulighed for fællesskab med revisionsvirksomheden BDO. Selve ejendommen er opført i 2012 og fremstår både tidsløs og moderne i indretningen med vægt på smuk arkitektur passende ind i de øvrige omgivelser.

Efter parkering, på stort parkeringsareal tæt ved ejendommen, mødes du af præsentabel reception i fællesarealet i stueplan. I stueplan er der i øvrigt faciliteter til midlertidige arbejdspladser, afholdelse af møder, loungeområde samt større kantineområde, hvorfra der er en skøn udsigt til sø samt mulighed for anvendelse af terrasse i forlængelse af kantinen. I receptionen fornemmes den samlede ejendom via det åbne miljø og den ”grønne væg”, som bidrager til det gode indeklima og den gode akustik mv.

Fra stueetagen er der adgang til eget-kontordelen af lejemålet beliggende på 1. sal ved elevator samt via den interne trappe centralt placeret i bygningen. Her forefindes et samlet kontorareal med tekøkken og herudover lyse og funktionelt indrettede kontorkvadratmeter, hvor det er muligt at etablere særskilt og egen indgang, såfremt dette ønskes. Der er mulighed for éne- og fælleskontorer samt egne mødelokaler og mere uformelle loungeomgivelser. Kontorfaciliteterne adskilles med behørige sikkerhedsforanstaltninger i fællesskabet.

Indretningen og fordelingen af lejemålets kvadratmeter er på 440 m2 i eget kontor, samt 792 m2 i fællesvelfærdsareal med BDO samt kælderhold bestående af fælles andel og egen andel, som kan anvendes til cykelparkering, IT-faciliteter samt andet teknik- og depotrum.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
805.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.146.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
95.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
814,-
Årlige driftsudgifter kr.
341.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
242,-

Lokalet

Etage areal
1407 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Depotrum
Kantineområde
Tekøkken
Loungeområde
Parkering
Reception
Terrasse
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VESTJYLLAND / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere