SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 25, 7400 Herning

Velbeliggende bar-/cafelejemål

489.876,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 42590010Type : Hotel & Restaurant

 

Velbeliggende bar-/cafelejemål, beliggende i Østergade,Hernings primære nattelivsgade.

Lejemålet vil være perfekt for dig, som ønsker et lejemål, hvor du kan starte din egen restaurant. Den meget centrale beliggenhed, gør det naturligvis nemt at komme til både i bil, tog eller bus. Parkering er muligt lige rundt om hjørnet

Udendørsservering er muligt på dette solrige sted. Facaden vender mod syd. Det er muligt at tilkøbe inventar efter nærmere aftale.

Gang på gang har Herning markeret sig positivt, når byen har været vært for snart sagt hvilket som helst arrangement. Giro d'Italia, A-VM i ishockey, Melodi Grandprix, Bruce Springsteen, EM i Herrehåndbold, Metallica, Coldplay og speedway. For blot at nævne nogle få af de begivenheder, som har trukket feststemte fra nær og fjern ud på heden. Herning Kommune har desuden et erklæret mål om at afholde mindst én større, international sportsbegivenhed om året. Det har i årene betydet alt fra store folkefester til invasioner af dedikerede fans af mindre sportsgrene, og det bringer masser af både liv og kendskab til byen. Herudover trækker MCH og Jyske Bank Boxen en lind strøm af danske såvel som internationale topartister og begivenheder til byen, ligesom messer og kongresser ofte finder vej til Herning. FC Midtjyllands generelt høje niveau har også betydet, at MCH Arena har lagt rammer til en hel del fodboldfester.

Nb. Lejemålet må ikke anvendes til pizzeria eller Italiensk restaurant.

Dette lejemål skal absolut opleves ved selvsyn så tøv endelig ikke med at booke en fremvisning ved Nordicals på tlf. 7025 4052 eller på mail: 7400@nordicals for yderligere materiale.

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurant
Pizzeria

Økonomi

Årlig leje
437.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
489.876,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.823,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.476,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.576,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
158,-

Lokalet

Etage areal
332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
884 m²

Faciliteter

Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere