SENEST SET
FAVORITTER

Hammerum Hovedgade 78, 7400 Herning

796 m² detail

364.420,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301750Type : Detailhandel/butik

Placeret midt i Hammerum, og dermed meget centralt for de omliggende større byer med Herning og Ikast som nærmeste naboer.

Denne erhvervslejlighed ligger placeret midt i Hammerum, og dermed meget centralt for de omliggende større byer med Herning og Ikast som nærmeste naboer. Butikken fremstår i et meget regulært look, hvor man kan indrette mange forskellige typer af butikker. eller man kan indrette et godt opdateret fitness lokale. Det fine regulære rum ligger placeret ud til en større offentlig parkeringsplads, som kan rumme alle kundebiler. Der er indbygget en rampe i den ene ende af lejemålet, hvilket giver mulighed for levering med lastbil.
Hammerum Hovedgade fører direkte til den østlige del af Herning, og vælger man at rette bilen den anden retning mod øst kommer man til Ikast, Silkeborg; Viborg og Århus. Det er en god beliggenhed for en specialbutik, Der er masser af kunder indenfor få kilometre. Hammerum Hovedgade er en forholdsvis stærkt befærdet vej, hvor man kan måle mere end 8.000 biler i døgnet. Biler der kommer med potentielle kundeemner.
Lejemålet afregner ud over lejen alle omkostninger til el, vand, vandafledning og varme direkte til leverandørerne. Lejer betaler derudover andel af fællesomkostninger som ialt beløber sig til ca. 45.000 kr. plus ejendomsskat pt ca. 31.000 kr. Alle beløb er oplyst som årlige omkostninger excl. moms.
Lokalet fremstår som meget regulært og med en god højde på ca. 3,5 m. Indgangspartiet er opbygget så man har den korteste vej fra parkering til dør. Udover nærværende lokale er der i ejendommen etableret et Pizzaria.
Her er der mulighed for billig husleje, fornuftige driftsomkostninger, og en stor mængde kunder der passerer lige hen langs facaden.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
314.420,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
364.420,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.368,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
458,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
63,-

Lokalet

Etage areal
796 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1740 m²

Faciliteter

Rampe
Parkering

MARKEDSINDEX

VESTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere