SENEST SET
FAVORITTER

Støvvasen 1, 4780 Stege

SMUKT ISTANDSAT RESTAURANT MED UDSIGT OVER STEGE NOR

251.482,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3311 XX XX Se nummer
E-mail xx@kvadratbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3096MBType : Hotel & Restaurant

Placering lige i vandkanten med både inde- og udeservering. Sidstnævnte fra en skøn terrasse.

Et tidligere fiskehus på kanten til vandet og med formidabel udsigt over Stege Nor står i dag omdannet til en smukt istandsat restaurant, der stadig værner om de gamle traditioner og således har valgt at bevare den stemningsfulde, maritime atmosfære med højt til loftet, synlige, rustikke træbjælker, masser af udsigt og lysindfald fra de småsprossede gulv-til-loft-vinduespartier og ild i den åbne pejs.

Dette sted udbydes nu til salg på vegne af Kvadrat Bolig & Erhverv.

Oplagt er det at videreføre konceptet fra Hoffmanns Spisehus, der i stor stil har forkælet besøgende gæster med smagfulde cocktails og lækre retter inspireret af restaurantens placering ved vandkanten; jomfruhummer, indbagt laks, moules frites m.m. Ja, denne skønne placering kalder jo simpelthen på et menukort fyldt med forfriskende, klassiske fiskeretter, som kan nydes ude såvel som inde i hyggelige omgivelser.

Restauranten byder velkommen til et separat indgangsparti, hvor gæster kan vente på at blive taget imod og henvist til én af restaurantens mange borde. Det store, smukke restaurationslokale er inddelt i to niveauer og kan snildt danne rammen for såvel den romantiske date som den store familiekomsammen. De enorme vinduespartier og de franske dobbeltdøre, som fører direkte ud til terrassens skønne udeserveringsareal, skaber en dejlig åbenhed, mens pejsen i den ene ende tilføjer en masse hygge og varme.

Der findes to gode gæstetoiletter i forbindelse med restauranten samt et ekstra toilet til personale, som tilgås via et lille
opbevaringslokale. Midt i det store serveringslokale er der opført en flot bar, hvor der kan foretages bestilling, og hvor drinks og cocktails kan mikses, og til slut gemmer bygningen på et stort, moderne og lækkert industrikøkken, der er fuldt udstyret med alt det nødvendige inventar, ligesom der er adgang til et separat kølerum.

Restauranten kan opleves på adressen Støvvasen 1 i Lendemarke helt ned til vandet med kig over Stege Nor og selve Stege by og havn på den anden side af vandet. En bedre beliggenhed for en restaurant af denne kaliber findes simpelthen ikke!

Forslag til anvendelse

Bar
Restaurationslokale

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
251.482,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.957,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.620,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.482,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
120,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
96 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
218 m²

Faciliteter

Pejs
Toilet
Indgangsparti
Terrasse
+Mere

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere