SENEST SET
FAVORITTER

Holsted Park 15A, 4700 Næstved

Kontorer centralt i Næstved!

143.990,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301312Type : Kontor

Flotte og velindrettede kontorlokaler - stor synlighed mod Køgevej i Næstved

• Rigtig pæn stand overalt

• God planløsning med 3 gode kontorer

• Meget stor synlighed fra Køgevej

• Lave energiudgifter

• Gode parkeringsforhold

Flotte og velindrettede kontorlokaler i lyse farver står netop nu indflytningsklar til næste lejer. Lejemålet er beliggende i flot kontorejendom ejet af Lokal Forsikring, og udover Lokal Forsikring selv findes i dag en række andre lejere i ejendommen.

Fra ejendommen er der meget stor synlighed mod den meget trafikkerede Køgevej, så der er gode muligheder for eksponering.

Lejemålet indeholder: Fordelingsgang, 3 gode rummelige kontorer, 2 pæne toiletter, heraf det ene med håndbrus, samt pænt køkken med rigtig god spiseplads.

Desuden kopirum, garderobe, teknik og rengøringsrum. Det vil være muligt at opdele det ene kontor til to (se stiblede linje på plantegning 2), således at lejemålet vil indeholde 4 gode kontorer.

Forbrug afregnes via forbrugsmålere.

Til ejendommen hører stor parkeringsplads, og trafikalt kommer man nemt til og fra centrum enten med egen bil eller offentlig transport via bybus. Der er desuden kun 1 km til ringvejen med videre forbindelse til Ringsted, Slagelse og Vordingborg, ligesom der kun er ca. 15 min kørsel til motorvejen.

Der er meget stor synlighed til ejendommen fra den meget befærdede Køgevej som er en af Næstved Bys store indfaldsveje, og der er således også gode til- og frakørselsforhold til lejemålet, og man er meget nemt og hurtigt på omfartsvejen med videre forbindelse med f.eks. motorvejen, Ringsted og Slagelse.

Sydmotorvejen nås på ca. 15 minutter og Vestmotorvejen på ca. 25 minutter. Ringsted nås på ca. 25 minutter og Slagelse på ca. 30 minutter.

Fra ejendommen er der kort afstand til bl.a. området ved Næstved Storcenter samt det øvrige erhvervsområde ved Køgevej/Holsted Park. Nærliggende naboer tæller bl.a. Bygma, McDonalds, Jysk, Harald Nyborg, Jem & Fix, Svanekøkkenet samt en række automobilforhandlere.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
115.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
143.990,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.999,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
935,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.490,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
185,-

Lokalet

Etage areal
154 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
50652 m²

Faciliteter

Garderobe
Spiseplads
Parkeringsplads
Rengøringsrum
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere