SENEST SET
FAVORITTER

Kæhlersbakken 5, 4700 Næstved

Karismatisk erhvervsejendom med attraktiv beliggenhed

828.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH20034Type : Kontor

Perfekt til domicil eller filial

Suveræn mulighed for at etablere domicil eller filial i den historiske Kählerejendom i Næstved.

Her behøver man, som virksomhed, ikke at gå på kompromis, idet man både får mange kvadratmeter, lækre personalefaciliteter, storrumskontorer, mindre kontorer, showroom og mødelokaler samt stor kantine, lækkert indrettet med eget køkken. Her findes tillige lager i kælderetagen under bygning 3, hvortil der er rampe / nedkørsel fra gården i ejendommen. Lejemålet er fortrinsvis beliggende på 1.sal, men den del, der er beliggende i bygning 3, den gule bygning, har såvel kontorer i stueetagen samt lager i kælderen jf. plantegningerne.

Her er hvide vægge og lyse lofter, delvist til kip med rytterlys, samt fritlagte bjælker. I kontorerne er der tæpper på gulvene, i kantinen er der linoleum mens lounge og showroom / værksted har blanke, malede gulve. Der er adgang til lejemålet via ejendommens forside til højre for butiksdelen i stueetagen. Det er muligt at leje såvel flere som færre kvadratmeter i ejendommen, samt få delvis fremlejeret. Inventar medfølger som udgangspunkt ikke, men kan erhverves i forbindelse med leje af lokalerne.

Ejendommen er gennemrenoveret med respekt for de oprindelige konstruktioner. Den nænsomme og gennemgribende renovering giver lejemålet - hele ejendommen en karisma og et historisk vingesus, der ikke findes tilsvarende ret mange andre steder.

Der findes gode parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, der tillige er beliggende 5 minutters gang fra Næstved Station og tæt på parkeringshus. Lige i nærheden er Udlændingestyrelsen placeret (åbner foråret 2020) samt Campus Næstved. Der er 10 minutters gang til Næstved Bymidte, der har mange gode spisesteder, butikker samt et rigt og varieret kulturliv. I Næstved by bor der godt 43.000 indbyggere- i hele kommunen godt 83.000. Byen er Sydsjællands hovedstad og her er indpendling fra alle omegnskommunerne; Faxe, Vordingborg, Sorø og Ringsted. Desuden pendler et stort antal indbyggere fra Næstved til København dagligt og her er derfor et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
822.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
828.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
69.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
723,-
Årlige driftsudgifter kr.
6.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
5,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1146 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Kantine
Kælderetagen
Lounge
Rampe
Parkeringsplads
Storrumskontor
+Mere

Teknik

Fax

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK