SENEST SET
FAVORITTER

Kæhlersbakken 5, 4700 Næstved

Kontor, klinik eller undervisning!

254.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@erhvervsmaegler.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ERH20047Type : Kontor

Lækkert og uformelt kontormiljø

Lækkert og uformelt kontorlejemål, med mange fine detaljer og flere anvendelsesmuligheder f.eks. undervisning eller klinik.

Lejemålet er beliggende i bygning 2 i Kählerejendommen - den rødmalede ejendom og er fordelt på tre etager. Her er adgang via gården og fra entréen kan man komme direkte ind til mødelokalet i stueetagen. På 1.sal findes to kontorer samt et bad / toilet og på 2.sal kan der tillige indrettes kontor og laves kantine eller lounge i det store alrum med tekøkken.

Her er hvide vægge og lyse akustiklofter. I kontorerne er der gulvtæpper, mens mødelokalet har linoleumsgulv og entréen er med smukke klinker. Inventar medfølger som udgangspunkt ikke, men kan erhverves i forbindelse med leje af lokalerne.

Her kunne f.eks. bo to virksomheder, der har behov for eget lokale samt fælles undervisningslokale, da lejemålet nemt kan opdeles og her er mulighed for fremlejeret.

Ejendommen er gennemrenoveret med respekt for de oprindelige konstruktioner. Den nænsomme og gennemgribende renovering giver lejemålet - hele ejendommen en karisma og et historisk vingesus, der ikke findes tilsvarende ret mange andre steder.

Der findes gode parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, der tillige er beliggende 5 minutters gang fra Næstved Station og tæt på parkeringshus. Lejer er velkommen tila t benytte ejendommens have under hensyntagen til de andre virksomheder i ejendommen.

Lige i nærheden er Udlændingestyrelsen placeret (åbner foråret 2020) samt Campus Næstved. Der er 10 minutters gang til Næstved Bymidte, der har mange gode spisesteder, butikker samt et rigt og varieret kulturliv.

I Næstved by bor der godt 43.000 indbyggere- i hele kommunen godt 83.000. Byen er Sydsjællands hovedstad og her er indpendling fra alle omegnskommunerne; Faxe, Vordingborg, Sorø og Ringsted. Desuden pendler et stort antal indbyggere fra Næstved til København dagligt og her er derfor et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor
Undervisning

Økonomi

Årlig leje
251.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
254.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.183,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
810,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
10,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
314 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Kantine
Tekøkken
Linoleumsgulv
Lounge
Parkeringsplads
+Mere

Teknik

Fax

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK