SENEST SET
FAVORITTER

Axeltorv 9A, 4700 Næstved

Attraktivt butikslokale på Axeltorv

180.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20521047Type : Detailhandel/butik

Lejemålet fremstår i pæn stand

På Axeltorv i Næstved ved sivegaden Kirkestræde, findes dette attraktive butikslokale. Det er oplagt og indflytningsklart til detailforretning, men andre anvendelsesmuligheder kan også være aktuelle. Lejemålet har facade ud mod Axeltorv og giver nogle helt unikke profileringsmuligheder, samtidig med det også har vinduespartier indeni arkaden i Akselhuscenteret ved naboen Wok & Chopsticks.
Lejemålet indeholder et stort regulært salgsareal, samt gode personalefaciliteter, køkken og toilet med linoleumsgulv. Derudover flere disponible rum, der kan anvendes til enten kontor eller opbevaring.
Der er stort potentiale i at udnytte den eksisterende kundestrøm, da lejemålet er beliggende midt på Axeltorv og ved sivegaden Kirkestræde. Gode naboer som SOLO, Din Tøjmand, Alt Godt, Løve Apoteket, Normal, Underhuset, Wok & Chopsticks m.fl. har hver dag et stort antal af besøgende kunder. Axeltorv er kort sagt byens pulserende hjerte, - her afholdes der b.la. hver onsdag og lørdag markedsdage samt fredag i sommerperioden afholdes der flere musikarrangementer på torvet. Desuden afholdes der flere arrangementer årligt i Næstved centrum som. f.eks. internationale markedsdage, vinfestival, Citynight, kulturnat mv. på Axeltorv, som butikken har første parket til.

Der er mange gode parkeringsmuligheder for kunderne, b.la. Axelhusparkeringen bag ejendommen, de offentlige parkeringspladser ved den fritlagte Suså samt Dania parkeringen.

Økonomi

Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
180.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
679,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
265 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Linoleumsgulv
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere