SENEST SET
FAVORITTER

Dania 13, 4700 Næstved

Stort lejemål i Næstved Centrum

797.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301149Type : Detailhandel/butik

Yderst velbeliggende lejemål med stor synlighed og mange anvendelsesmuligheder i et af Næstved mest befærdede områder.

Lejemålet på ialt 1.063 m² er beliggende i synlig og markant ejendom centralt i Næstved lige hvor en byens gågader starter, og ud til den trafikerede Rådmandshaven med mange daglige forbipasserende. Arealerne omkring ejendommen er udlagt til offentlig parkering. Også herfra er der således mange daglige forbipasserende op mod selve gågaden/byen.

På ejendommens areal er ydermere et lille antal p-pladser som kan lejes af ejendommens brugere. Lejemålet er tidligere anvendt til supermarked (IRMA), og indeholder: Markant indgangparti med nem og handicapvenlig adgangsforhold, stort regulært butikslokale, køl- og frostrum samt fedtudskiller - Endvidere toilet og personalerum. Der er mulighed for at opdele lejemålet i mindre lejemål, og der vil blive etableret store vinduespartier i begge sider af lejemålet. Dermed bliver lokalerne meget lyse, og der vil være mulighed for f.eks. udstilling i vinduerne.

Lejemålet kan anvendes til mange former for detail, fitness, restaurant eller liberalt erhverv. På bagsiden af ejendommen er der etableret en overdækket læsserampe på 88 m². Lejemålet er momsregistreret, og lejen skal således tillægges moms.

Ejendommen er placeret lige midt i Næstveds gågadesystem i det absolutte centrum af Næstved. Næstved Citys handelsområde består af Ringstedgade, Torvestræde, Ramsherred, Kindhestegade samt Axeltorv og Hjultorv med bredt og varieret udbud af butikker, cafeer og liberalt erhverv. Nabolejemål indenfor nærmeste 200 meter tæller bl.a. Mister, Louis Nielsen, Matas, Inter Sport, Seiffert Sport, Normal, Nordea, Danske Bank, HenSyn mv.

Ejendommen er beliggende lige ud til parkeringspladsen på Dania, og der er 5 min. gang til Næstved Station med rigtig gode togforbindelse mod København samt bybusser rundt i hele Næstved. Næstved Kommune er igang med en større modernisering af hele centrum herunder med fokus på at skabe bedre betingelser på byens torve til de erhvervsdrivende og handlende. På Axeltorv skabes der bl.a. større overdækket areal på torvet, og via bl.a. stålkonstruktioner og sejl skal der skabes hyggelige „byrum“. Der skal endvidere skabes øget grøn beplantning i Ringstedgade som en del af kommunens begrønningsplan.

På Kvægtorvet som er byens 3. store torv/areal, skabes der en stor trappe i det offentlige rum som skal bruges til rekreativt område for byens borgere. Endelig skal flere af de helt centrale veje i centrum omdannes så der opnås et „rambla-udtryk“ ligesom der idag ses i Jernbanegade. Rådmandshaven er af Næstved Kommune udlagt til nyt udviklingsområde, hvor der skal etableres både erhverv og bolig. Der skal således bl.a. bygge 100 nye boliger, ligesom der skal bygges boksbutikker og andre former for erhverv. Der er også planer om et parkeringshus i området.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
797.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
797.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
66.438,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1063 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3440 m²

Faciliteter

Toilet
Handicapvenlig
Læsserampe
Parkering

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere