SENEST SET
FAVORITTER

Mejerivej 15C, 4700 Næstved

Kontor og lager i Næstved

55.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301711Type : Andre typer

Gode parkeringsforhold lige til døren - velindrettet til godt kontor og lager med port

• Flotte og præsentable lokaler velegnet til kontor, klinik, lager mv.

• Gode parkeringsforhold lige til døren

• Velvedligeholdt såvel inde som ude

• Kort afstand til bl.a. Næstved Storcenter og motorvejen

• Godt lager med port - velegnet til f.eks. håndværker

Lejemålet indeholder overordnet: Præsentabelt og fælles indgangsparti/venterum som deles med nabolejer. 2 rigtig gode kontorer/behandlerrum med pæne lyse trægulve samt desuden pænt og fælles toilet og køkken som ligeledes deles med nabolejer.

I forlængelse af det fælles køkken ligger desuden ca. 50 m² koldt lager med lys, betongulve samt god stor port. lageret som evt. kan lejes ud separat. Lageret er velegnet til opbevaring eller oplag f.eks. for mindre håndværksmester. Der er god loftshøjde i lageret – over 3 meter over det meste.

Nabolejer er et yogastudie/meditation, så der er ikke unødig larm eller gener derfra.

Dette lejemål på Mejerivej, er meget velbeliggende i roligt og populært villakvarter nær f.eks. Næstved Storcenter og med kort afstand til motorvejen som nås på ca. 15 minutter.

Lejemålet fremstår generelt i rigtig pæn stand, og tilpasset de nuværende lejeres behov, men ville passe til alle former for kontor eller behandlermiljø, kosmetik, frisør eller som kontor for mindre håndværksmester som kan bruge det gode lager.

Ejendommen som lejemålet er beliggende i, består bl.a. i alt af 7 erhvervslejemål i varierende og attraktive størrelser, samt med en god branchespredning på erhvervslejerne. Der er bl.a. fodterapeut, massage, yoga, kontorlejemål, lager mv.

Lejemålet er beliggende i roligt villakvarter, og med kort afstand til Køgevej og Østre Ringvej. Fra ejendommen er der meget kort afstand til populær skole/børnehave/vuggestue ligesom der er meget kort afstand til gode fritidsaktiviteter/udendørsaktiviteter. Den offentlige bybus kører på
Fensmarkvej/Holsted Allé, og er dermed i gå afstand til lejemålet.

Området omkring villakvarteret tæller bl.a. erhvervsområdet ved Holsted Park hvor der bl.a. er et godt og varieret udbud af firmaer indenfor liberalt erhverv, automobilforhandlere, byggemarkeder, køkkenfirmaer mv., og der er under 1 km til Næstved Storcenter, som er Sydsjællands største shopping center med mange gode og mere end 65 varierende indkøbs muligheder indenfor et stort og bredt udvalg, restauranter, Bilka mv.

I området indenfor 5 min. kørsel kan bl.a. nævnes følgende erhvervsdrivende: KIA, Bygma, Selandia Automobiler, T. Hansen, JYSK, McDonalds, Bauhaus, Jem&Fix, Bilka m.fl.

Fra lejemålet er der desuden kort afstand videre mod den nye Ring Øst med forbindelse mod Ringsted, Slagelse og Vordingborg ligesom motorvejen kun er 15 min. kørsel til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Årlig leje
55.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
55.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
4.583,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
550,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1814 m²

Faciliteter

Betongulv
Toilet
Indgangsparti
Parkeringsforhold
Trægulve
Port
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere