SENEST SET
FAVORITTER

Mejerivej 15A, 4700 Næstved

Velbeliggende erhvervslejemål i Næstved

72.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301710Type : Andre typer

Flotte og præsentable lokaler velegnet til kontor, klinik mv.

• Flotte og præsentable lokaler velegnet til kontor, klinik mv.

• Gode parkeringsforhold lige til døren

• Velvedligeholdt såvel inde som ude

• Kort afstand til bl.a. Næstved Storcenter og motorvejen

• Alt forbrug afregnes efter forbrugsmålere

Lejemålet indeholder overordnet: Flot og lyst indgangsparti til kontor/atelier/behandlerområde med pæne trægulve, lille mellemgang med 2 mindre rum på hver side, 2 gode kontorer/behandlerområde med pæne trægulve, mindre tekøkken med lille spiseplads samt lagerrum. Desuden pænt toilet som deles med anden lejer.

Dette lejemål på Mejerivej, er meget velbeliggende i roligt og populært villakvarter nær f.eks. Næstved Storcenter og med kort afstand til motorvejen som nås på ca. 15 minutter.

Lejemålet fremstår generelt i rigtig pæn stand, og tilpasset de nuværende lejeres behov, men ville passe til alle former for kontor eller behandlermiljø, kosmetik, frisør eller f.eks. solarium

Ejendommen som lejemålet er beliggende i, består bl.a. i alt af 7 erhvervslejemål i varierende og attraktive størrelser, samt med en god branchespredning på erhvervslejerne. Der er bl.a. fodterapeut, massør, yoga, kontorlejemål, lager mv.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1890 som daværende mejeri, og er siden om- og tilbygget herunder i 2009. Ejendommens facade er gråpudset, tagbelægningen er eternittag som er ca. 80% udskiftet indenfor de sidste 7-8 år. Der er termoruder i lejemålet i rigtig god stand, og opvarmningen sker via nyere naturgasfyr.

I begge gavle af ejendommen er der gode flisebelagte p-pladser til bl.a. kundeparkering, og der er mulighed for skiltning på ejendommen efter nærmere aftale og godkendelse hos såvel udlejer som kommunen.

Lejemålet er beliggende i roligt villakvarter, og med kort afstand til Køgevej og Østre Ringvej. Fra ejendommen er der meget kort afstand til populær skole/børnehave/vuggestue ligesom der er meget kort afstand til gode fritidsaktiviteter/udendørsaktiviteter. Den offentlige bybus kører på
Fensmarkvej/Holsted Allé, og er dermed i gå afstand til lejemålet.

Området omkring villakvarteret tæller bl.a. erhvervsområdet ved Holsted Park hvor der bl.a. er et godt og varieret udbud af firmaer indenfor liberalt erhverv, automobilforhandlere, byggemarkeder, køkkenfirmaer mv., og der er under 1 km til Næstved Storcenter, som er Sydsjællands største shopping center med mange gode og mere end 65 varierende indkøbs muligheder indenfor et stort og bredt udvalg, restauranter, Bilka mv.

I området indenfor 5 min. kørsel kan bl.a. nævnes følgende erhvervsdrivende: KIA, Bygma, Selandia Automobiler, T. Hansen, JYSK, McDonalds, Bauhaus, Jem&Fix, Bilka m.fl.

Fra lejemålet er der desuden kort afstand videre mod den nye Ring Øst med forbindelse mod Ringsted, Slagelse og Vordingborg ligesom motorvejen kun er 15 min. kørsel til motorvejen.

Forslag til anvendelse

Skole

Økonomi

Årlig leje
72.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
72.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
120 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1814 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Spiseplads
Kundeparkering
Tekøkken
Lagerrum
P-plads
Trægulve
Lager
Kontor

Teknik

Naturgasfyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere