SENEST SET
FAVORITTER

Jørgen Jensens Vej 8A, 4700 Næstved

Stort lejemål centralt i Næstved!

602.100,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301351Type : Andre typer

Sport on til fitness/velvære/behandlermiljø eller liberale erhverv

• Moderne indrettet til f.eks. fitnesscenter og behandlermiljø - alternativt liberalt erhverv

• Flere gode „områder“ til træning, således velegnet til holdtræning mv.

• Kort afstand til såvel centrum og stationen samt større parkeringsareal til ejendommen

• Rigtig pæne omklædningsfaciliteter

• God beboelseslejlighed (bruges pt. til centrets daglige træning/drift)

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1954 ved arkitekt Urban Hansen-Reistrup som en af Næstveds første biografer. Den udvendige facade fremstår med gule mursten/gråpudsede facader og med tagmaterialer i hhv. pap og eternittag. Der er pæne velholdte termovinduer og døre overalt i ejendommen. Udvendigt på facaden ses desuden stor overdækning ved indgangspartiet samt flere brandtrapper.

Ejendommen er i dag indrettet som moderne fitnesscenter og behandlermiljø indenfor sundhed/velvære, og er således særligt indrettet hertil. Ejendommen rummer flere etager og er inddelt i flere „områder“ hvilket gør den meget velegnet til både individuel træning, holdtræning, spinning, yoga mv.

Alternative anvendelsesmuligheder kunne være andre former for fitness/velvære/behandlermiljø alternativt alle former for liberale erhverv og f.eks. med gode showroom-faciliterer. Ejendommen ville også relativt nemt kunne opdeles i flere mindre lejemål, mod etablering af bimålere til lejernes forbrug af el, vand og varme.

Ejendommens stueplan består af 3 niveauer og indeholder: Øvre stueplan med reception og loungeområde, toiletter, stort lyst åbent træningslokale samt pænt herrer omklædningsrum med lyse fliser, bruseområde samt mange skabe til omklædning. Mellem stueplan, med stort lyst åbent træningslokale samt aflukket træningslokale midt i det store træningslokale. Nedre stueplan med pænt dame omklædning med lyse fliser, bruseområde samt mange skabe til omklædning. Gulvbelægning i stueplan er som tæppebelægning, vinylgulve og klinker.

Ejendommens 1. sal er opdelt i 3 separate områder og indeholder: 2 store træningslokaler med trægulve. 3 kontorer/behandlerrum + lille toilet med vinylgulve. Stor lys beboelseslejlighed indeholdende: Fordelingsgang, stor stue (med mulighed for etablering af endnu et værelse), stort soveværelse, godt værelse med udgang til altan, rigtig pænt lyst badeværelse med brus samt pænt lyst køkken med spisekrog. Gulvbelægning i lejligheden er parketgulve og tæpper og der er lyse vægge og lofter overalt.

Kælderen indeholder bl.a. depotrum (oprindelige omklædningsrum) samt stor fyrrum/teknikrum. Der er 3 interne trappeopgange som alle 3 fremstår i pæn stand, og der er desuden god udsugning rundt om i ejendommen. Bag ejendommen er der stor parkeringsplads med ca. 40 p-pladser. Belægningen er delvist som asfalt, grus og flisebelægning.

Lejers forbrug af el, vand og varme betales direkte til forsyningsselskaberne og lejer betaler desuden for renovation samt ejendomsskatter - dette er ud over den årlige leje.

Der er nem mulighed for etablering af dørbrik-system til lejemålet via lejemålet indgang vendt mod Jørgen Jensens Vej.

Forslag til anvendelse

Biograf

Økonomi

Årlig leje
602.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
602.100,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
50.175,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2514 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Omklædning
Depotrum
Toilet
Loungeområde
Træningslokale
Parkeringsplads
Parketgulv
Reception
Trægulve
Vinylgulv
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere