Erhvervslokaler til leje på Lolland

På Ejendomstorvet får du det fulde overblik over ledige erhvervslokaler og erhvervsejendomme til leje på Lolland.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er en erhvervsportal, hvor du kan få det samlede overblik over alle ledige lokaler til leje på Lolland – og i hele landet. Vi giver dig et samlet overblik med erhvervslokaler og erhvervsejendomme fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere.

Så hvis du leder efter et lokale eller en ejendom til leje på Lolland – så er du kommet til det helt rigtige sted

Hvad kan Lolland tilbyde erhvervslivet?

Lolland har mange gode ting at tilbyde erhvervslivet – blandt andet god infrastruktur, en nyere erhvervspark og fornuftige priser på lokaler, for blot at nævne nogle af de essentielle muligheder, som Lolland har at byde på.

Disse muligheder betyder også, at det kan have stor værdi for dig at leje et erhvervslokale på Lolland.

Infrastruktur

Lolland er omringet af en fin infrastruktur, der binder øen sammen med de omkringliggende områder såsom Rødbyhavn, motorvejen, Farøbroerne til Falster og udviklingen af Femern-forbindelsen.

Med disse muligheder er der rig mulighed for at komme til Falster, Sjælland og Tyskland via. motorvej, tog og færge.

Lej et lokale på Lolland nær Maribo Erhvervspark

Du kan med fordel overveje, om du skal have et erhvervslokale eller en erhvervsejendom nær Maribo Erhvervspark.

Maribo Erhvervspark er et industri- og erhvervsområde, som blandt andet skal være landets førende transportcenter.

Lej erhvervslokaler på Lolland

Når du leder efter et erhvervslokale til leje på Lolland eller i Lolland kommune, kan du trygt lade Ejendomstorvets søgemaskine lede efter aktuelle lokaler for dig.

Når du er på jagt efter et erhvervslokale eller en erhvervsejendom til leje på Lolland, kan mængden af ledige lokaler og ejendomme nogle gange virke overvældende. Derfor anbefaler vi, at du skærer din søgning så meget ”ind til benet som muligt” ved at bruge vores filtermenu.

Filtrer din søgning for mere relevante lokaler til leje på Lolland

For at få de mest relevante søgninger, når du leder efter erhvervslokaler til leje på Lolland, kan du filtrere din søgning, således at du kun får vist de resultater, der stemmer overens med de kriterier, ønsker og krav du har til dit nye lokale på Lolland.

Du finder filtermenuen ude i venstre side, og her kan du indsnævre dine søgninger ud fra lokaletype, beliggenhed, etage- og grundareal, årig leje inkl. drift samt pris.

Lokaletype

Lokaletype er et af de vigtigste kriterier at udfylde, da det fortæller vores søgemaskine, hvad dit lokale skal kunne bruges til. Derfor har vi lavet nogle overordnede kategorier, som du kan vælge mellem.

Kategorierne er:

Leder du efter en erhvervsejendom eller et erhvervslokale til leje på Lolland, som ikke er inkluderet i kategorierne? Skriv blot lokalets brugsintention i søgefeltet, og så skal det rette lokale nok dukke op.

Opret en søgeagent og spar tid på at lede efter erhvervslokaler

Har du gjort alt det rigtige med at filtrere din søgning, men du har stadig ikke fundet det lokale du ledte efter? På Ejendomstorvet får vi hele tiden nye lokaler på portalen, men der bliver også hele tiden udlejet lokaler.

Derfor anbefaler vi, at du opretter en gratis søgeagent, som ud fra din søgning og filtrering, vil give dig besked, så snart der kommer et erhvervslokale til leje på Lolland, som matcher din søgning.

For at oprette en gratis søgeagent, skal du blot oprette dig med din mail og et selvvalgt kodeord, lave din søgning og gemme den som en søgeagent. Herefter kan du læne dig tilbage og vente på, at der kommer en mail med – forhåbentligvis – dit nye lokale til leje på Lolland.

Se alle erhvervslejemål her: