SENEST SET
FAVORITTER

Lollands Centret 18, 4930 Maribo

Detaillejemål centralt i Maribo

111.267,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47301707Type : Detailhandel/butik

Klassisk butikslejemål i Lollands Centret i Maribo

• Klassisk butikslokale med stor synlighed i veludbygget butikscenter i Maribo

• Velegnet til mange formål

• Mange strøgkunder og Netto som nærmeste nabo

• Stor kælder, opdelt med flere gode rum

• Godt baglokale sikret med dørlås

Lokalet har senest fungeret som elektronik butik. Lejemålet har en nordvendt og meget synlig facade med store vinduer ud mod det lille torv i centeret.

Lokalet er indrettet med et regulært butikslokale med klassisk gråt tæppe og hvide Ecophon loftsplader. Endevæggene er sortmalede murstensvægge hvor der pt. er opsat Præstegårds inventarsystem, som ny lejer efter aftale kan overtage.

Baglokalet er ligeledes regulært, og er blevet benyttet som lager/værksted og er indrettet med gulvfliser og samme Ecophon loftsplader, murstensvæggene er hvidmalede og der er 2 ovenlysvinduer. Fra baglokalet kan man tilgå et lille kontor, og der er ligeledes via spindeltrappe adgang til det store kælderlokale.

Kælderen som er god, tør og højloftet fremstår råt med beton og der er indrettet et lille tekøkken med plads til opvaskemaskine, toilet samt 4 gode rum i varierende størrelse som alle nemt tilgås via den store fordelingsgang.

Lollands Centret huser flere kendte kæder som Netto, Legekæden, Bog og Idé samt flere andre butikker, cafeér og frisører mv. - der er særdeles gode p-forhold i centret og butikscentret besøges af mange handlende fra de omkringliggende mindre bysamfund.

Lejemålet kan overtages pr. 1 juni 2022.

Lejemålet er beliggende lige ud til butikstorvet i centret, hvor der er mange forbipasserende og med en attraktiv beliggenhed overfor en café med siddende gæster. Lollands Centret har med sine knap 6.000 m² mange forskellige butikker herunder Netto, Matas, Kop & Kande, Chokolade og blomsterforretninger, Bog & ide, frisør samt mange andre.

Der er offentlig transport direkte ved centret og kun få minutters gang til Maribo station. I det nære område omkring centeret finder man bl.a Maribo gymnasium, Maribo domkirke, Maribo hallerne, samt en række større kædeforretninger som Sportmaster, Skoringen, Rema1000, Superbrugsen, Meny m.fl.

Maribo er beliggende i et skønt grønt naturrigt område og byen byder på mange kulturhistoriske oplevelser samt der er et enestående fredet naturområde herunder de 4 søer som ligger i et storslået herregårdslandskab, omkranset af marker, eng-, mose- og skovarealer, og for fugle- og naturinteresserede er der mulighed for store oplevelser.


Forslag til anvendelse

Blomsterforretning
Butik
Frisør
Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
70.612,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
111.267,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.272,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
800,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.655,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
292,-

Lokalet

Etage areal
139 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gulvfliser
Toilet
Kælder
Tekøkken
Spindeltrappe
Tæppe
Lager
Kontor

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere