SENEST SET
FAVORITTER

Kordilgade 18, 4400 Kalundborg

P-pladser lige ved døren

340.008,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5850 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2017618Type : Kontor

Nyistandsættes efter lejers anvisninger

Ejendommen, der har en yderst central placering i bybilledet,~ består af stueetage samt 1. og 2. sal. Ejendommen har netop gennemgået en omfattende renovering i 2021 og fremstår flot og yderst præsentabel. I stueetagen ligger Bahne med en stor, flot og præsentabel butik. 1. salen er indrettet til ORIS tandlæge.
2. sal står tom pga. renoveringen men er nu klar til en lejer. ~lle tidligere vægge, inventar, vvs etc. er fjernet og der er pålagt nyt gulv samt indsat ny facade. Dette giver fuldstændig fri mulighed for at indrette lejemål efter egne ønsker og behov - kun fantasien sætter grænsen.
Indretning kan foretages af udlejer eller lejer. Alt efter ønske og behov. Basis indretning er som udgangspunkt inklusiv i m2 prisen.
Bygningen har et arkitekttonisk udtryk med en markant glasfacade, god loftshøjde og bærer præg af at være et prestigebyggeri af høj kvalitet, som fremstår særdeles velholdt. Den elegante konstruktion giver mulighed for fleksibel indretning og gennemgående lys. I samspil med den moderne ventilationsløsning, er dette medvirkende til at give et yderst behageligt indeklima. Lejemålene er placeret i umiddelbart nærhed til 55 gratis p-pladser. Med 5 min. gang til Kalundborg station er det også muligt for virksomhedens medarbejdere at benytte offentlig transport.

Økonomi

Årlig leje
297.050,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
340.008,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
28.334,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
744,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.958,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
94,-

Lokalet

Etage areal
457 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
P-plads

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere