Køb erhvervslokaler og erhvervsejendomme i Holbæk

Du er ankommet til Ejendomstorvet, som er Danmarks førende erhvervsportal, hvor du finder tusindvis af ledige erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg. Vi har lokaler og ejendomme til salg i hele landet – og selvfølgelig også lige her i Holbæk.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan med fordel søge efter en erhvervsejendom eller et erhvervslokale til salg i Holbæk her på siden. Med mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, kan du være sikker på at finde det bedste overblik over ledige og aktuelle lokaler til salg her på siden.

Når nu vi giver dig det fulde overblik over ledige lokaler og ejendomme til salg på markedet, kan du også finde de erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg i Holbæk, som passer til den brugsintention, som du har for lokalet eller ejendommen.

Hvorfor købe et erhvervslokale eller en erhvervsejendom?

Der kan være mange fordele ved at købe en erhvervsejendom eller et erhvervslokale i Holbæk. Holbæk er en kommune, der ligger ud til Holbæk Fjord, som du finder i den velrenommerede Isefjord.

Derudover finder du Holbæk kommune i den nordøstlige del af Region Sjælland – kun 30 km. væk fra Roskilde og under 45 km fra Kalundborg. Holbæk tilbyder derfor en beliggenhed med mange muligheder.

Det er ikke kun den spændende beliggenhed, der gør det attraktivt at overveje en ejendom eller et erhvervslokale til salg i Holbæk.

Det er nemlig også købet i sig selv, som kan give god mening for dig. Har du planer om at blive i dit erhvervslokale eller din erhvervsejendom i mere end 5 år, så kan det altså være en god idé at købe lokalet eller ejendommen frem for at leje, så dine penge ender i din egen lomme fremfor udlejerens.

Gode råd til din søgning efter erhvervslokaler til salg i Holbæk

Når du skal søge efter erhvervslokaler til salg i Holbæk, er der nogle gode råd til, hvordan du mere specifikt kan finde frem til relevante erhvervslokaler.

Til at starte med, anbefaler vi, at du vælger den lokaletype, som du har i tankerne. Med lokaletype tænker vi på, om dit lokale eller din ejendom skal bruges til kontor, butik, lager, restaurant eller sågar hotel.

Vi har udvalgt nogle overordnede kategorier, som du med fordel kan vælge for at afgrænse din søgning. Hvis erhvervslokalet eller erhvervsejendomme skal bruges til noget mere specifikt, kan du også bruge søgefeltet, hvor du fx kan skrive ”kiosk”, ”klinik” eller noget helt tredje.

Sorter efter en specifik beliggenhed – fx med vores kort

Du kan sortere efter et specifikt område, en særlig by eller et vejnavn her på siden. Du kan enten skrive din ønskede beliggenhed i søgefeltet, eller også kan du benytte dig af vores kort.

Når du bruger kortet til din søgning, kan du zoome ind og ud og se, hvilke ejendomme og lokaler, der er til salg i Holbæk og omegn.

For at få kortet frem, skal du klikke på knappen ”Kort”, hvor du kan bruge knapperne plus og minus til at zoome ind og ud. Derudover kan du også klikke på det lille ikon med blyanten, hvorefter du kan tegne det område på kortet, som du gerne vil se resultater i. På denne måde kan du altså se de mest relevante erhvervslokaler til salg i Holbæk.

Sorter efter pris og størrelse

Du kan sortere din søgning yderligere ved at indsnævre dine ønsker for størrelsen på såvel grunden, som etagearealet. Så hvis du leder efter et én-mands kontor, så behøver lokalet ikke at være lige så stort, som hvis du er på jagt efter en ejendom, som skal bruges til at drive hotel.

Derudover har du sikkert allerede tænkt på, hvor meget du maksimalt vil betale for et erhvervslokale eller en erhvervsejendom til salg i Holbæk.

Benyt endelig de forskellige filtreringsfunktioner i vores filtermenu til venstre på siden – så slipper du for at få vist ejendomme og lokaler, som alligevel ikke har din interesse.

Vil du vide mere om et erhvervslokale eller en ejendom til salg i Holbæk?

Har du set eller spottet et lokale eller en erhvervsejendom til salg i Holbæk, som har vækket din nysgerrighed? Så vil vi anbefale, at du tager kontakt til den tilknyttede erhvervsmægler, der har udbudt ejendomme eller lokalet, som du vil købe i Holbæk.

Erhvervsmægleren har et gedigent kendskab til ejendommen, lokalet og det omkringliggende område. Erhvervsmægleren står altså klar til at svare på alle dine spørgsmål – ganske uforpligtende.

Du kan også kontakte erhvervsmægleren med henblik på at få en fremvisning af ejendommen eller lokalet. Her kan du med fordel se nærmere på lokalområdet:

Du kan også sagtens stille disse spørgsmål til erhvervsmægleren, ligesom du kan spørge ind til, hvad lokalet eller ejendommen tidligere har været brugt til.

For at se eller høre mere omkring et erhvervslokale eller en erhvervsejendom til salg, kan du enten klikke på Se hos mægler, Se nummer eller Se e-mail. Du kan også udfylde en kontaktformular, hvorefter erhvervsmægleren vil kontakte dig.

Få en mail med nye erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg i Holbæk

Du kan oprette en gratis søgeagent med din mail og et selvvalgt kodeord ved at klikke på knappen ”Opret søgeagent”, som du finder ovenover de øverste, viste lokaler og ejendomme til salg i Holbæk.

Når du har oprettet din profil, skal du blot gemme denne søgning som en søgeagent, og herefter vil du modtage en e-mail med lokaler eller ejendomme, som passer med den søgning du netop har foretaget. Du vælger selv, om du vil modtage en samlet mail med alle emner fra det sidste døgn – eller om du vil være først til at modtage en mail hver gang, der kommer en ny ejendom eller et nyt lokale til salg i Holbæk på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg søge på erhvervslokaler og erhvervsejendomme til leje i Holbæk ud fra pris, størrelse og andre søgekriterier?

På Ejendomstorvet kan du nemt og hurtigt søge efter erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje i Holbæk ud fra pris, størrelse, beliggenhed og lokaletyper

Hvilke typer af erhvervslokaler til leje findes der i Holbæk?

Der er flere lokaletyper at finde i Holbæk. Du kan både finde kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler, produktionslokaler, klinikker, værksteder, grunde, cafeer, restauranter og hoteller til leje i Holbæk her på siden.

Se alle erhvervslejemål her: