SENEST SET
FAVORITTER

Kanalstræde 9A, 4300 Holbæk

Mindre lokale på Holbæk havn til leje!

154.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5944 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 927-HL00418Type : Detailhandel/butik

Nu udbydes 110 m² med central placering på holbæk havn, til leje!

Projektet Holbæk Havneby er beliggende i Holbæk Centrum i havneområdet, der er under udvikling til et attraktivt bolig- og rekreativt område. Området tilsigter at kombinere specialbutikker, restauranter, Food Market, levende værksteder, almennyttige lejeboliger og ejerboliger.

Disse lokaler er beliggende i stueplan og kan anvendes til enten restaurant, delikatesse. Lokalerne overdrages til lejer færdigindrettet, således at lejer efter egne behov, selv skal aftale med udlejer om ønskede indretning og færdiggørelse af gulve, vægge, lofter mv. Lejeniveauet basere sig på en grundlæggende indretning af lokalet, og kan variere afhængig af lejers ønsker til indretning.

Holbæk Havneby er et spændende arkitekttegnet byggeri af det lokale arkitektfirma Kullegaard A/S. Det gennemgå-ende tema i byggeriet er flotte kig og åbne arealer samt et ydre udtryk, der er markant med en tung base i beton, hvor alle projektets publikumsorienterede funktioner samt den overdækkede parkering samles. Ovenpå basen er placeret attraktive lejeboliger og ejerlejligheder og på 2. sal er store ejerlejligheder med kæmpe tagterrasser. Tagfladerne er inspireret af sejl og fuldender det moderne og spændende byggeri.

Placeringen af Holbæk Havneby er synlig og unik, idet den ligger meget centralt i havnemiljøet i mellem gammel havn og ny havn, fra byggeriet kan man gå direkte ud til bystranden eller langs havnepromenaden.

Økonomi

Årlig leje
154.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
154.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
110 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkering

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere