SENEST SET
FAVORITTER

Industrivej 23, 4683 Rønnede

Lager- og Produktion - Tæt på motorvej!

425.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5578 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47301231Type : Lager & Produktion

God lager- og produktionsejendom tæt på motorvej i veludbygget erhvervsområde i Rønnede.

Søger du gode lager- og produktionslokaler med placering tæt på motorvejsnet for nem adgang til det Midt- og Sydsjællandske område samt ind mod København, er her mulighed for en ideel placering!

Lejemålet har et samlet erhvervsareal på 1.600 m² og består af 3 store regulære og søjlefri haller, en mindre maler og monteringshal samt en kontorpavillon med omklædning, bad/toilet og frokoststue. To af hallerne er sammenbygget og har en loftshøjde på hhv. ca. 6 og 7 meter og gode porte med adgangshøjde på 4,6 og 4,3 m. I den ene hal er der mulighed for fri gennemkørsel og adgang til svingkran og traverskran til 5 ton. Bagtil i ejendommen er der adgang til præsentable kontor- og velfærdsfaciliteter i 2 plan.

Den 3. hal er fritliggende og er placeret tilbagetrukket på grunden. Hallen er ligeledes udstyret med 3 gode porte og et mindre kontorrum. Alle haller er isoleret, med støbt gulv og opvarmet.

Til lejemålet medfølger fuld disposition over det samlede udeareal på 5.622 m² som altovervejende er befæstet med kørefast asfalt- og flisebelægning.

Der er mulighed for god synlighed mod Vordingborgvej, der er områdets mest trafikerede vej og mod Industrivej i et veludbygget aktivt erhvervsområde i Rønnede med kort afstand til Sydmotorvejen. Fra ejendommen er er der mindre en 3 minutters kørsel til motorvej og ca. 45 minutter til København.

I området finder man en god blanding af forskellige håndværks- og industriejendomme samt pladskrævende udvalgsbutikker som bl.a. tæller, Bygma, Oscar, Mega-therm, Sjællands Erhvervsbeklædning m.fl. Nærmeste nabo til lejemålet er ABC Bilsyn, Safe Tec og Plusbutikken.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom
Industriejendom
Lager
Produktion

Økonomi

Årlig leje
425.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
425.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.417,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
266,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1600 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5622 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Toilet
Hall
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

VEST- OG SYDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere