SENEST SET
FAVORITTER

Boulevarden 19A, 7100 Vejle

Undervisningslejemål-Business Park Vejle

1.286.308,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639L1584Type : Kontor

HOME ERHVERV udbyder kontor eller undervisningslokaler - Mulighed for momfritagelse

Undervisningsejendom i Business Park Vejle
Business Park Vejle indbyder til en lang række virksomheder med forskellige behov, men alle med vægt på beliggenhed, kvalitet og harmoni. Virksomheder i Business Park Vejle er pt. af varierende størrelse inden for liberalt erhverv, undervisning mv. Business Park Vejle huser bl.a. Vejle Kommune Børn og Unge, FGU Trekanten, Unik Systems (IT) og en lægeklinik. Alt i alt en flot og velholdt ejendom/Business Park, der løbende bliver opgraderet såvel ind- som udvendigt i form af moderne skiltning, grønne områder, nye belægninger, gode parkeringsforhold lige ved døren etc., så der skabes de optimale rammer for vores lejere.

Vejle - En vækstby i Trekantområdet
Vejle har en strategisk vigtig placering i Trekantområdet, og er en naturlig vækstmotor i området. Byen har siden kommunalreformen i 2007 fungeret som Regionshovedstad i Region Syddanmark, for ikke færre end 1,2 mill indbyggere. Vejle har med ca. 114.000 indbyggere inden for kommunegrænsen, herunder ca. 55.000 i selve Vejle by, de senere år kunnet tiltrække en lang række investorer og markante virksomheder til byen. Vejle er desuden kendt som en aktiv handelsby med et stort handelsstrøg og de markante butikscentre, Bryggen og Mary´s og flere er forventeligt undervejs. Inden for uddannelse og innovation er Vejle rigtig godt med. Ikke mindst i kraft af Vejle Handelsskole / Campus Vejle og University College Lillebælt, men også "Danmarks Silicon Valley" pga. sine mange IT-stærke virksomheder.

Om lejemålet
Lejemålet er lyst, præsentabelt og imødekommende. Du vil opleve fleksible og individuelt indrettede lokaler, derudover har lejemålet gode toiletfaciliteter. Perfekt til undervisning, kursusvirksomhed men kan også indrettes til kontorvirksomheden eller momsfrit til fx. klinik. Der er lagt stor vægt på flotte og velplejede grønne områder samt gode parkeringsforhold ved ejendommen.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor
Liberalt erhverv
Undervisning
+Mere

Økonomi

Årlig leje
1.130.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.286.308,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
107.192,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
796,-
Årlige driftsudgifter kr.
155.808,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
96,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1615 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK