SENEST SET
FAVORITTER

Boulevarden 19C, 7100 Vejle

Undervisningsejendom-Business Park Vejle

295.493,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639L1585Type : Kontor

HOME ERHVERV udbyder lejemål i forskellige størrelser i indbydende og veldholdte lokaler med bl.a. egen kantine

Undervisningsejendom i Business Park Vejle
Business Park Vejle indbyder til en lang række virksomheder med forskellige behov, men alle med vægt på beliggenhed, kvalitet og harmoni. Virksomheder i Business Park Vejle er pt. af varierende størrelse inden for liberalt erhverv, undervisning mv. Business Park Vejle huser bl.a. Vejle Kommune Børn og Unge, Syddansk Erhvervsskole (IT skole), Unik Systems (IT) og en lægeklinik. Alt i alt en flot og velholdt ejendom/Business Park, der løbende bliver opgraderet såvel ind- som udvendigt i form af moderne skiltning, grønne områder, nye belægninger, gode parkeringsforhold lige ved døren etc., så der skabes de optimale rammer for vores lejere.

Vejle - En vækstby i Trekantområdet
Vejle har en strategisk vigtig placering i Trekantområdet, og er en naturlig vækstmotor i området. Byen har siden kommunalreformen i 2007 fungeret som Regionshovedstad i Region Syddanmark, for ikke færre end 1,2 mill indbyggere. Vejle har med sine knap 110.000 indbyggere inden for kommunegrænsen, herunder ca. 55.000 i selve Vejle by, de senere år kunnet tiltrække en lang række investorer og markante virksomheder til byen. Vejle er desuden kendt som en aktiv handelsby med et stort handelsstrøg og de markante butikscentre, Bryggen og Mary´s og flere er forventeligt undervejs. Inden for uddannelse og innovation er Vejle rigtig godt med. Ikke mindst i kraft af Vejle Handelsskole / Campus Vejle og University College Lillebælt, men også "Danmarks Silicon Valley" pga. sine mange IT-stærke virksomheder.

Om ejendommen
Ejendommen er lys, præsentabelt og imødekommende. Du vil opleve fleksible og individuelt indrettede lokaler, derudover har ejendommen gode toiletfaciliteter. Perfekt til undervisning, kursusvirksomhed men kan også indrettes til kontorvirksomheden der ønsker sit eget. Der er lagt stor vægt på flotte og velplejede grønne områder samt gode parkeringsforhold ved ejendommen.

Forslag til anvendelse

Skole
Liberalt erhverv
Undervisning
Lægeklinik
+Mere

Økonomi

Årlig leje
259.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
295.493,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.624,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
796,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.793,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
96,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
371 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsforhold
Toiletfaciliteter
Kantine
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Sep2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere