SENEST SET
FAVORITTER

Løversysselvej 2B, 7100 Vejle

Lejemål i størrelse fra 660-1.685 m²

1.432.250,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Emil Møller Hauser
Telefon +45 9392 XX XX Se nummer
E-mail xx@tristad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2014041Type : Detailhandel/butik

Kort afstand til Motorvej E45

Unikt og nymoderniseret lejemål beliggende i Vejle Nord tæt ved Motorvej E45. Området består af en kombination af detail/engrosvirksomheder samt domicilvirksomheder.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan benyttes til showroom, nethandelsvirksomhed, engros, fitness, pladskrævende detailhandel, og meget andet.

Ejendommen har i 2022 gennemgået en komplet facaderenovering i nyt nordic look i træ og stål i samarbejde med SWECO og indretningsforslag fra Ambiente, som vist på visualiseringer i nærværende prospekt. Den endelige indretning aftales i fællesskab med lejer.

Lejemålet kan overtages i 3 forskellige størrelser på henholdsvis 660 m², 1.025 m² eller 1.685 m².

Lige overfor ejendommen opfører Privathospitalet Mølholm deres nye sundhedshus på 12.000 m², hvilket vil give en stor eksponeringsflade og aktivitet til gavn for lejerne i Løversysselvej 2. Af detail/engrosvirksomheder i området kan nævnes My Garage, Autohuset Vestergaard, AT Biler, Plantorama, ILVA, Drømmeland, Vejle Bolighus samt køkkenfirmaerne HTH, uno form, Kvik, Invita, Vordingborg og Svane.

Lejemålet er muligt at indrette med en kombination af showroom og lager efter lejers behov. Dermed er anvendelsesmulighederne også mange, hvad enten der er tale om en lejer der ønsker at drive butik, fitnesscenter, showroom eller lignende. I forbindelse med lejemålet er der, udover hovedindgangen, også mulighed for adgang via port. Lejemålet har forskellige loftshøjder på henholdsvis 3 meter, 3,5 meter samt 7 meter, hvilket er med til at give en unik rumfornemmelse.

Tilhørende ejendommen er der gratis parkeringspladser til både personale og kunder.

Endvidere er der lige ud for ejendommen anlagt naturstisystemer som strækker sig fra Horsensvej, via Lysholt Allé / Grundet Ringvej samt til Stiftsvej. Fra adressen er der 3 minutters kørsel til motorvej E45, hvorfra der er 20 minutters kørsel til henholdsvis Horsens, Kolding og Fredericia. Ansatte kan dermed komme langvejs fra i bil, samtidig med at der fra Vejle Banegård går busser direkte op til området.

Forslag til anvendelse

Butik
Showroom

Økonomi

Årlig leje
1.348.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.432.250,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
119.354,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
84.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-

Lokalet

Etage areal
1685 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garage
Parkeringsplads
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere