SENEST SET
FAVORITTER

Gellerupvej 15, 6800 Varde

Fleksibel erhvervsejendom på 800 kvm

150.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001457Type : Lager & Produktion

Med god placering i Varde syd, i område med blandet bolig/erhverv, lejes multianvendelig ejendom på 800 kvm med 1.258 kvm grund

Nu udlejes denne erhvervsejendom på Gellerupvej 15 i Varde, som gennem mange år har været base for virksomheden Varde Engroslager, der har oplevet en stadig stigende vækst og som på grund af heraf følgende pladsmangel har opført nyt domicil andet steds i Vardes sydlige bydel. Ejendommen er derfor også til salg.

Ejendommen er oprindelig opført som lagerejendom i 1948 af grosserer Oscar Christensen, og har været i nuværende ejers besiddelse siden 2002. Siden da har ejendommen gennemgået ombygninger og renoveringer, i takt med et stigende aktivitetsniveau i bygningen.

Udvendigt er bygningen renoveret med nyt tag, nye tagrender og 5 nye porte i 2008, i hvilken forbindelse tagkonstruktionen også blev efterisoleret. Indvendigt fremstår lager i stueplan med nyere troldtektlofter, stedvis nyere epoxygulve og charmerende, bærende stolper i træ. Der er kommet ny el overalt i bygningen for ca. 7 år siden, i hvilken forbindelse der i to store lagerrum er installeret luft/luft-varmepumper med kølefunktion.

Ejendommen er opført i 2 plan – med højloftet, rummelig stueplan samt en god, anvendelig kælder – og rummer ifølge BBR i alt 800 kvm godkendt til erhverv. Det bebyggede areal udgør 460 kvm, mens kælderarealet udgør 340 kvm.

Det samlede areal er overvejende lager, mens personaleafsnittet i bygningens sydvestlige hjørne udgør ca. 40 kvm og består af et kontorlokale, et køkken og personalerum (etableret i 2010) samt toilet.

Selve lagerdelen består i stueplan af 3 sektioner – et forrum ved porten i gavlen, og i åben forbindelse hermed et stort lager med 3,6 m. lofthøjde i midten af bygningen samt et nyere indrettet lagerlokale bagerst med 3 m. lofthøjde. I det største lokale er installeret vareelevator i 2010 med en kapacitet på max 500 kg. Der er desuden indvendig adgang mellem stueplan og kælder via trappe.

Lageret i kælderen består af flere rum i åben forbindelse med hinanden, heraf enkelte rum med portadgang ud mod bygningens vestlige side – hvor der er etableret overdækket areal på 50 kvm (fremgår ikke af BBR). Kælderen er i det hele taget tør og anvendelig, og har en loftshøjde på ca. 2,24 m.

Ved bygningens nordlige gavl – ned mod den tilstødende naboejendom, remisebygningen – er der opført en uopvarmet lagerbygning på ca. 37 kvm, der har egen port og en indvendig loftshøjde på mellem 3–3½ m.

Ejendommen fremstår generelt i en fornuftig vedligeholdt stand, såvel inde som ude, og har udvendigt kun renoveringspotentiale af kosmetisk karakter. Derudover ses det ikke at være en bygning med et stort løbende vedligeholdelsesbehov.

Til ejendommen hører en grund på 1.258 kvm, der er befæstet og har parkeringsareal anlagt ved den sydlige gavlende. Grunden er ikke underlagt nogen lokalplan og er i stedet underlagt bestemmelserne i den gældende kommuneplan, der fastsætter en maksimal bebyggelsesprocent på 45 og en maksimal bygningshøjde på 8,5 m.

Ejendommen er anvendelig til mange formål, men er oplagt for en håndværksvirksomhed, eller virksomheder med et udpræget lagerbehov.

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Lager

Økonomi

Årlig leje
150.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
150.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
188,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
800 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1258 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Lagerrum
Parkeringsareal
Port
Lagerlokale
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Vareelevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere