SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Boulevard 98, 6800 Varde

Restaurant / café / butik med mange anvendelsesmuligheder

144.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5365-LType : Hotel & Restaurant

Optimal synlighed ud til trafikeret vej

Introduktion:
Hvis du drømmer om at åbne din egen restaurant / café / butik, drive cateringvirksomhed, producere specialiteter og delikatesser m.v., så har du nu en unik mulighed herfor med dette lejemål. Nordicals Erhvervsmæglere udbyder en velbeliggende erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder til leje. Fra lokalerne har der været drevet restaurant med servering af klassisk cafémad.

Beliggenhed:
Med ejendommens beliggenhed får man utrolig stor synlighed og eksponering ud mod en af Vardes mest trafikerede veje. I området ligger bl.a. Krææs (slagter), Sportium Sportel, El-Gården Varde og Vinspecialisten.

Lokalerne ligger på en stor grund befæstet med kørefast grus, og der er således mulighed for parkering af mange biler på én gang. Der er to indkørsler til grunden fra Nordre Boulevard.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1984. Oprindeligt et hus på 148 m², som i 2020 blev omdannet til restaurant med tilhørende industrikøkken og take away modul på siden af bygningen.
Restauranten er i dag indrettet med indgangsparti, et indbydende og hyggeligt spiseområde med fritlagte bjælker og et godt lysindfald, kundetoilet, større velindrettet industrikøkken med et gennemtænkt arbejdsflow, kølerum, omklædningsfaciliteter og personalerum. Der kan dog forholdsvis nemt ændres i indretningen.

Der er mulighed for udeservering i den hyggelige og lukkede arkitekttegnede have med nye belægningssten, hvor der er etableret siddegrupper i skure. Ligeledes er der mulighed for udlevering af mad via "drive in" modul.

Der er indlagt naturgas til opvarmning af mad m.v.

Bemærk at alt det "løse" køkkeninventar i ejendommen ikke medfølger i lejemålet, men kan indgå i en forhandling mellem parterne.

Anvendelse:
Ønsker du at åbne restaurant / café / butik, drive cateringvirksomhed eller producere specialiteter - mulighederne er mange - er der her den helt optimale mulighed med disse ledige lokaler.
Ønsker du yderligere info eller en fremvisning af ejendommen, så kontakt Nordicals Erhvervsmæglere på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Café
Take away
Restaurant

Økonomi

Årlig leje
144.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
144.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
973,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2400 m²

Faciliteter

Bjælker
Indgangsparti
Kundetoilet
Omklædningsfaciliteter
Parkering

Teknik

Kølerum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere