SENEST SET
FAVORITTER

Skansen 2, 6800 Varde

Multianvendeligt erhvervslejemål i Varde

100.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001774Type : Detailhandel/butik

Erhvervslokaler med god og synlig beliggenhed i befærdet område ved 'Skansen' – med i alt 172 m2 og P-pladser lige udenfor døren

Butik med stor synlighed på ”Skansen” i Varde – midt i byen og med P-pladser lige udenfor døren

Med synlig beliggenhed på ”Skansen” i Varde, der er en grøn rekreativ oase midt i byen, udlejes her gode regulære erhvervslokaler på i alt 172 m2 – bestående af 108 m2 i gadeplan og 74 m2 kælder.

Lokalerne er bredt anvendelige indenfor detailhandel og evt. som specialforretning, klinik eller liberalt erhverv. Mulighederne er mange, og der er særdeles gode parkeringsforhold i nærområdet.

De seneste mange år har der ligget et pizzeria i lokalerne, hvorfor lejemålet bærer præg heraf med klinker på gulv og vægge. Ny indretning af lokalerne afventer en kommende lejers behov og
anvendelse, men udlejer medvirker gerne i opgradering af ”blivende indretning” efter nærmere aftale. I forvejen har udlejer netop udskiftet hele facadepartiet til nye lavenergi vinduer samt indgangsdør.

Selve lejemålet består af 108 m2 i gadeplan, der kan anvendes som én stor butik, eller adskilt i sektioner – alt efter behovet. Der er en god loftshøjde i lokalerne samt vinduer mod gården, som indtil videre er afblændet, men som kan tilføre gennemstrømning af lys i lokalerne fra 2 sider.

I det bagerste hjørne, ved kældertrappen, findes et mindre toilet i stueplan. I tilknytning hertil er det desuden muligt at etablere et tekøkken.

Via indvendig trappe kommer man til kælderen, der hidtil har været anvendt til lagerformål og som består et stort lokale med direkte adgang til gården, et mindre lokale på ca. 16 m2 samt et lille depotrum.

Med denne beliggenhed på ”Skansen” i Varde, er synligheden stor i forhold til den megen trafik gennem byen. Langt størstedelen af trafikken herover Varde Å passerer netop her, som er den primære færdselsåre gennem den centrale del af byen.

Få meter fra butikken ligger desuden Kræmmergades udmunding (gågade), hvorfor også mange handlende naturligt færdes til fods her ved Skansen, der da også rummer en gratis offentlig P-plads. Endvidere findes mange af ekstra P-pladser yderligere 50 meter væk, ved indgangen til Arnbjerg Parken og ved den store by-legeplads i tilknytning hertil.

Forslag til anvendelse

Klinik
Butik

Økonomi

Årlig leje
100.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
100.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
586,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
172 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Kælder
Tekøkken
P-plads

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere