SENEST SET
FAVORITTER

Kræmmergade 12, 6800 Varde

Flot og velbeliggende butik på 124 m²

120.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 670113912Type : Detailhandel/butik

I en af Vardes ældste bygninger, ”Den Kampmannske Gaard” fra 1781, udlejes denne indbydende butik med 15 m. bred facade i gågade

Flot butik på i alt 124 m² - med super beliggenhed og bred, synlig facade!

Nu udlejes godt butikslejemål på gågade i Varde, der har en central beliggenhed i forhold til den gående trafik, men også i forhold til parkeringspladserne i midtbyen – tættest på er Skansen og Murtfeldts Plads – og tæt på flere del af byens seværdigheder i øvrigt.

Lejemålet udgør en meget regulær og brugbar enhed, hvor hver en m² er udnyttet optimalt.

Lokalerne ligger på langs af gågaden, hvormed butikken har en attraktiv facadebredde på ca. 15 meter - med rigtig god opmærksomhedsværdi og udstillingsmulighed til følge.

Der har gennem en årrække været drevet tøjforretning fra lokalerne (Coast Kids), hvorfor en fortsat anvendelse indenfor samme formål vil være ideel. Lejemålet er naturligvis også velegnet til andre slags detailbutikker.

Lejemålet består af et godt og regulært butikslokale på ca. 100 m², med et lille personalerum i det ene hjørne. Butikken er særdeles lyst og venligt indrettet, med hvide vægge og gipslofter, afhøvlede plankegulve, indbygget loftsbelysning og med ”varmetæppe” ved indgangsdøren.

Lejer har adgang til eget toilet i ejendommens gårdbygning, hvor også andre butikslejere i ejendommen har sit eget toilet. Disse toiletter er kun til personalebrug.

I kælderen lige under butikken medfølger et lagerrum på ca. 20 m². Der er desuden mulighed for yderligere m² lager i kælderen, såfremt en ny lejer måtte ønske dette.

Til lejemålet medfølger 1 gratis parkeringsplads i den bagvedliggende gård, som anvises af udlejer.

De af handelsstandsforeningen anbefalede åbningstider er pt. mandag-fredag kl. 10.00-17.30 og lørdage mellem kl. 10.00-14.00.


Beliggenhed:
Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shopping-muligheder. Byen har status af købstad, hvilket bymidten bærer præg af - blandt andet ved byens smukke, store torv, der binder gågaderne sammen og som hvert år danner rammen om alt lige fra loppemarked, torvedage, koncerter og sportsarrangementer, der alle tiltrækker publikum fra nær og fjern.

Om sommeren er Varde desuden meget velbesøgt som ferie- og turistby, da afstanden til Vesterhavet og de store populære sommerhusområder ved vestkysten ikke er ret stor. Som Danmarks 2. største turist-kommune (efter København – målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen det naturlige handelscentrum for et meget stort opland.

Forslag til anvendelse

Butik
Tøjforretning

Økonomi

Årlig leje
120.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
120.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
968,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
124 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Toilet
Gård
Lagerrum
Parkeringsplads
Plankegulv
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere