SENEST SET
FAVORITTER

Kræmmergade 3C, 6800 Varde

Lille butik med stor synlighed i gågade

72.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001733Type : Detailhandel/butik

Multianvendelig butik på 66 m2 med let tilgængelighed ved passage mellem gågaden og midtbyens største parkeringsplads

Pænt og indbydende butikslejemål på 66 m2 med attraktiv, synlig beliggenhed i nyrenoveret gågade

På en let tilgængelig og synlig placering i gågademiljøet i Varde, lige ved passagen mellem Kræmmergade og midtbyens største P-plads (Murtfeldts Plads), udlejes multianvendelig mindre butik.

Lokalerne fremstår regulære og uden spildplads, og byder på en behagelig fornemmelse af lys og luft – med gode lysindfald og højt til loftet.

I stueplan rummer lejemålet et stort lokale (butik), som nemt kan udvides med ”baglokalet”, der ligger i åben forbindelse hermed og som har et stort prøverum. Derudover er bagtil et særskilt lille lager/kontor samt et rum med håndvask (køkken).

Via bagdøren er der hurtig adgang til kælderen, som rummer depotrum og et toilet, der deles med butikken ved siden af.

Selve ejendommen, som lejemålet er beliggende i, er oprindelig opført i 1898 og er en smuk velvedligeholdt ejendom med mange flotte detaljer og udsmykninger på facaden.

Handelsmæssigt er det er en de bedst placerede ejendomme i gågaden, idet der langs af lejemålet er en passage for gående mellem gågaden (Kræmmergade) på den ene side og midtbyens største P-plads (Murtfeldts Plads) på den anden side. Som ”prikken over i’et” har gågaden gennemgået en stor renovering og fremtræder nu som en smukt anlagt gade med stilfuld belægning, belysning m.m., der matcher Vardes DNA som en kongelig privilegeret købstad.

Området:
Varde er nu til dags en by med 14.177 indbyggere (2021), men kan dateres helt tilbage fra 1100-tallet. En kongeborg blev omkring år 1300 opført på et endnu eksisterende voldsted og byens ældste købstandprivilegier stammer tilbage fra 1442, hvor Varde Å spillede en vigtig rolle for byens udvikling og status.

Byen er en hyggelig og levende handelsby med gode faciliteter og shoppingmuligheder og har et særligt stort og smukt torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra børneloppemarked, julekalenderåbning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sportsarrangementer.

Byen har en bymidte præget af det gamle købstadsmiljø, hvilket gør den velbesøgt som ferie- og turistby i sommerhalvåret, da afstanden til Vesterhavet og de populære strandbyer ikke er særlig stor.

Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen således det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes udbygget de kommende år, idet særligt bymidten de seneste år har gennemgået en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder samt udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots” med kunst og oplevelsesrum.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
72.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
72.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.091,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
66 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Parkeringsplads
Prøverum
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere