SENEST SET
FAVORITTER

Kræmmergade 5, 6800 Varde

Sjældent udbudt butikslejemål i Varde

442.550,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001664Type : Detailhandel/butik

Med en formidabel synlighed og let tilgængelig placering i centrum af Varde, udlejes tidligere bankdomicil på i alt 568 m²

I markant ejendom på attraktiv placering i Varde udlejes let tilgængelig butik med største synlighed

På en Vardes mest centrale adresser udbydes nu dette butikslejemål i en markant og præmieret ejendom, som i over 100 år været drevet som pengeinstitut og som siden 2007 har været Danske Banks domicil i byen.

I forbindelse med at Danske Bank har bibeholdt adressen, men indskrænket sig på en mindre del, er der nu opstået dette erhvervslejemål på i alt 568 m², hvoraf 375 m² ligger i stueplan mens 193 m² er i kælderniveau.

Der er adgang til stueplan fra det flotte indgangsparti i Kræmmergade, ligesom det vil være muligt at tilføje en supplerende adgang direkte fra den store offentlige P-plads (Murtfeldts Plads).

Lejemålet består i stueplan af et stort åbent lokale (tidligere banklokale), som er ganske nem at indrette til butik eller publikumsorienteret erhverv. Loftshøjden er her ca. 280 cm.

I butikken er der lyst og imødekommende, med masser af dagslys fra to sider, hvide akustiklofter i skinnesystem med integreret belysning og ventilation. I tilknytning til butiksarealet findes et handicapvenligt kundetoilet og et depot/rengøringsrum.

Kælderen udgør i alt 193 m² og er indrettet med bl.a. bankboks, et stort åbent lager- og arkivrum, teknikrum samt omklædningsrum med bad- og toiletter. Derudover findes, med særskilt adgang fra butikken, en mindre kælder, som tidligere har været benyttet som privat bankboks for bankens kunder.

Der er her tale om en af Vardes bedst beliggende ejendomme, der med sin placering mellem gågaden (Kræmmergade) på den ene side og midtbyens største P-plads (Murtfeldts Plads) på den anden side, har en særlig fremtrædende synlighed i bybilledet.

Lige her er man omgivet af liv det meste af døgnet, som følge af de omkringliggende butikker, restauranter og caféer i nærområdet og med byens biograf (med 3 sale) nærmest lige ved siden af.

Den ældste del af ejendommen kan ifølge BBR-meddelelsen dateres tilbage til 1877, men ejendommen er sidenhen væsentlig om-/tilbygget, senest i 2008. Generelt fremtræder ejendommen i en god og præsentabel stand såvel inde som ude. Bygningsmæssige forbedringer og ændringer er undervejs foretaget med størst mulig respekt for ejendommens ophav – og i 1997 modtog ejendommen således også et synligt bevis herpå af Bevaringsforeningen i Varde, som følge af en smuk og veludført facaderenovering.

For yderligere oplysninger om dette lejemål, eller aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Butikker
Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
442.550,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
442.550,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.879,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.180,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
375 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
771 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Indgangsparti
Kundetoilet
Kælder
Omklædningsrum
P-plads
Rengøringsrum
Toiletter
Lager

Teknik

Teknikrum
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere