SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 19a, 6800 Varde

Lyst, indbydende erhvervslejemål i Varde

83.424,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001601Type : Detailhandel/butik

Med god beliggenhed i centrum af Varde udlejes velindrettet lejemål på 151 m2, velegnet til kontor, showroom, klinik og lignende

Pænt og velindrettet lejemål på 151 m2, med nyere køkken og bad og egen P-plads, centralt i Varde

På en god, bynær placering i den centrale del af Varde, kun 50 meter fra gågade og 200 meter fra torvet, udlejes disse lyse og imødekommende erhvervslokaler, der synes oplagt til butiksudstilling/showroom, kontor eller klinikformål.

Lejemålet fremtræder særdeles pænt og indbydende overalt, er gennemgribende moderniseret de senere år – blandt andet med nye gulve, lofter og belysning, ny elinstallationer, nyt køkken og bad – og er i det hele taget klar til brug.

Fra indgangspartiet i facaden træder man ind i et stort åbent lokale med 2 vinduer i facaden. Bagerst i det vinkelformede lokale er køkkenet indrettet i åben forbindelse. Derudover er indrettet 2 lokaler i gode, brugbare størrelser – begge med 2 vinduespartier i facaden. Det er muligt at inddrage disse lokaler og lave ét stort, samlet butiksareal med 6 vinduer i facaden (alt efter behovet). Derudover indeholder lejemålet et pænt stort badeværelse med toilet. Der er desuden en kælder på ca. 20 m2, som der er indvendig adgang til via en lem i gulvet i køkkenafsnittet.

Bagerst i lejemålet er der udgang til en afskærmet gårdhave, hvor den medfølgende parkeringsplads også ligger placeret lige udenfor.

Dette lejemål udgør én erhvervsejerlejlighed, der ligger i en forening med andre beboelsesejerlejligheder. Gården er således fælles med de øvrige boliger, ligesom også en bagvedliggende afskærmet terrasse er til fælles fri afbenyttelse – og et oplagt sted at nyde madpakken på de varme sommerdage.

Alt i alt et godt og attraktivt lejemål til en skarp pris, med en skøn central placering i Varde.

Område/beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i den centrale del af Varde, i forlængelse af gågaden (Vestergade), på en strækning mellem Nørregade og Nørrevold, hvor der er ensrettet biltrafik.

Nærområdet er kendetegnet ved megen tæt og sammenhængende bebyggelser, hvor der fortrinsvis er erhverv i stueplan og beboelseslejligheder på de øvre etager.

Herfra er der kun ca. 50 meter til nærmeste gågade, der forbindes med byens store, smukke torv.

Derudover ligger midtbyens faciliteter indenfor gåafstand, ligesom flere offentlige parkeringspladser i umiddelbar nærhed.

Forslag til anvendelse

Showroom
Klinik

Økonomi

Årlig leje
83.424,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
83.424,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.952,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
552,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
151 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdhave
Kælder
Parkeringsplads
Terrasse
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere