SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 23, 6862 Tistrup

Lejemål centralt i Tistrup

71.905,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001476Type : Detailhandel/butik

På en synlig og lettilgængelig beliggenhed i Tistrup, overfor Torvet og Dagli’ Brugsen, udlejes nu 197 m² erhverv.

På en synlig og meget central placering i Tistrup overfor Torvet og Dagli’ Brugsen, er dette lejemål nu til leje som ligger i en blandet bolig- og erhvervsejendom. Solid ejendommen hvor den ældste del kan dateres tilbage til 1897, men som i 1978 blev væsentlig om-/tilbygget i 1978.
Lejemålet er beliggende i en ejendom der også er til salg, hvor man har beboelseslejlighed på 1. og 2. sal. Erhvervslejemålet står klar til fri disposition for ny lejer.

Ejendommen er løbende passet og plejet af nuværende ejere og fremstår i det hele taget som en ejendom i god stand, som ikke kræver nogen større vedligeholdelsesarbejder i nær fremtid. Desuden er anvendt solide, vedligeholdelsesvenlige materialer – eksempelvis fuldmurede ydervægge med facader i røde mursten, saddeltagskonstruktion med bølgeeternit og termovinduer i plastrammer. Endvidere er facaden i stueplan – i hele butikkens bredde – udskiftet i ca. 2011, til et parti med lavenergivinduer og –døre med indbygget solfilm og profilrammer i aluminium, ligesom også udhænget på tværs af facaden er udskiftet.

Ejendommen rummer i stueplan erhvervsdelen på 197 kvm, der er oplagt til butiksformål eller til liberalt erhverv, kontor, klinik, frisør m.v. Selve lejen for denne del af ejendommen er sat til kr. 5.992 ekskl. forbrug pr. måned – svarende til en årlig kvm-pris på kun 365 kr/kvm.

Erhvervsdelen er en velindrettet enhed med god loftshøjde, bestående af et stort åbent lokale forrest (i den oprindelige del) med grålige tæppefliser på gulvet, vide vægge og lofter – som er åbent sammenhængende med et stort, åbent lokale bagtil (i den tilbyggede del), med brune laminatgulve, hvide vægge og lofter samt tagvinduer i ”built up-taget” herover. Desuden er et særskilt køkken og personalerum, toilet samt depotrum i det bagerste hjørne af erhvervsdelen.

I bygningens 1. og 2. sal ligger desuden en beboelseslejlighed på i alt 132 kvm, som er lejet ud til en lejer og har egen indgang fra siden af bygningen. Der er også en indvendig adgang hertil fra erhvervsdelen i stueplan, men denne er pt. afspærret.

For parkering kan de gratis parkeringspladser ved Torvet frit benyttes uden tidsbegrænsning.

For yderligere oplysninger om ejendommen eller aftale om besigtigelse – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.


Området:
Tistrup er en stationsby i Varde Kommune med 1.424 indbyggere (2020), beliggende ca. 12 km nordøst for Varde (14.022 indbyggere) og ca. 10 km syd for Ølgod (3.827 indbyggere).

Byen er meget velfungerende og rummer det meste samt alt det nødvendige. Fra et rigt og velfungerende fritids- og foreningsliv – med stadion og ”Vestjysk Kultur- & Idrætscenter” som en central del – til et forskelligartet erhvervsliv med såvel store produktionsvirksomheder som mindre håndværksvirksomheder. Gennem årene har Tistrup udviklet sig til en mindre industriby med flere større virksomheder, bl.a. Primo Plast, VitaSheetGroup og L&P Springs – og byen rummer dermed også forholdsvis mange arbejdspladser.

Byen rummer bl.a. også børnehave, skolefritidsordning samt skole til og med 9. klassetrin.

Tistrup kendes desuden for sin relation til kunsten, hvor særligt ”Janus Bygningen” er velforankret i manges bevidsthed – hvor bl.a. lokale kunstnere som Bjarke Regn Svendsen og Hans Tyrrestrup udstiller.

Tistrup ligger på jernbanestrækningen mellem Varde og Skjern, hvor togene kører fra tidlig morgen til sen aften. Hovedvej 12 går gennem byen og er hovedfærdselsåren mellem Varde og Ølgod (og Esbjerg – Herning).

Forslag til anvendelse

Klinik
Frisør

Økonomi

Årlig leje
71.905,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
71.905,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
5.992,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
365,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
197 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
516 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Laminatgulv
Parkering
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere