SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 7, 6800 Varde

Velbeliggende butik på gågaden i Varde

297.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001218Type : Detailhandel/butik

På en af byens bedste placeringer, midt på trafikeret gågade blandt gode naboer, udlejes nu velindrettet butik på i alt 365 kvm

Velindrettet og rummeligt butikslejemål på i alt 365 kvm med attraktiv beliggenhed midt på gågade

På en af byens bedste og mest trafikerede gågadeplaceringer, udlejes nu dette pæne og velindrettede butikslejemål på i alt 365 kvm.

Butikken ligger godt placeret i Vestergade, der er en af byens 2 gågader, som begge er forbundet med byens store, flotte torv. Beliggenheden er optimal i forhold til den gående trafik, men her er man også tæt på de mange gratis, offentlige parkeringspladser i midtbyen.

På denne placering midt på gågaden er man omgivet af gode, velkendte forretninger, der for de flestes vedkommende har været en fast bestanddel af bybilledet gennem årtier – herunder Bog & Idé, Varde Guld & Sølv, Mr. Bechsgaard, Varde Apotek, Sportmaster og skobutikken Tops. Også butikker som Flying Tiger, brilleforretningen Louis Nielsen og den nye Only-butik ligger lige tæt ved nærværende butikslejemål og er medvirkende til et godt kundeflow.

Selve lejemålet rummer i alt 365 etagemeter, og består af butikslokaler på 209 kvm samt bagvedliggende lager, kontor og personalefaciliteter på i alt 96. Hertil kommer 60 kvm kælder ('pluklager') med direkte trappeadgang til/fra butikken.

Butikken har et ca. 10 meter bredt facadeparti mod gågaden - med butiksruder på begge sider af indgangspartiet - og byder på stor opmærksomhedsværdi i gadebilledet.

Også indvendigt fremtræder lokalerne i en pæn og præsentabel stand - og lejemålet synes velegnet til et bredt udvalg af detailbutikker. Med enkle midler er det endda muligt at udvide selve butiksdelen fra 209 kvm til ca. 265 kvm - ved at inddrage det bagved liggende lager i stueplan - og stadig have mulighed for lager og personaleafsnit på 1. sal.

Info om Varde:
Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shoppingmuligheder. Byen har fra gammel tid status af købstad, hvilket bymidten tydeligt bærer præg af i dag - blandt andet ved det store, flotte torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra børneloppemarkeder, julekalenderåbning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sportsarrangementer.

Især i sommerhalvåret er Varde et meget velbesøgt udflugtsmål for turister, der primært kommer fra de store sommerhusområder ved vestkysten. Som Danmarks største kystkommune, og Danmarks 2. største turistkommune (efter København – målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen desuden det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes byen at udbygge de kommende år, idet særligt bymidten har gennemgået – og stadig gennemgår – en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder og udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots”, oplevelsesloops m.v.

Forslag til anvendelse

Apotek
Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
297.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
297.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
24.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
814,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
365 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
525 m²

Faciliteter

Facadeparti
Kælder
Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere