SENEST SET
FAVORITTER

Skansen 4, st., 6800 Varde

Butik centralt i Varde på i alt 408 kvm

237.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001060Type : Detailhandel/butik

Synligt placeret på 'Skansen' i Varde, med offentlige P-pladser lige ved døren, udlejes nu butik på 313 kvm og med 95 kvm kælder

Med synlig beliggenhed på ”Skansen” i Varde, der er en grøn rekreativ oase midt i byen, udlejes her butikslejemål på i alt 408 m² – bestående af 313 m² i stueplan samt 95 m² i kælderplan.

Der er mulighed for at opdele det store lejemål i 2 mindre enheder på henholdsvis 116 m² butik med 50 m² kælder samt 197 m² butik med 45 m² kælder – idet begge sektioner har egne indgange.

Butikken har store brede vinduespartier i facaden på i alt ca. 25 m. – og har en stor opmærksomhedsværdi i forhold de mange forbipasserende ved Skansen.

Lokalerne er bredt anvendelige indenfor detailhandel og evt. kontordomicil – og har således tidligere været anvendt som bankdomicil for Jyske Bank, som turistinformation, modetøjsforretning og senest 6 år som genbrugsforretning for Frellsens Hær.

Lejemålet er indrettet uden megen spildplads, og har en god loftshøjde (op til 3,35 meter). Med gode lysindfald på hver side af lejemålet er der således mulighed for at lave en indbydende, lys og luftig butik.

Lofterne er akustiklofter i skinnesystem, hvori lyset samtidig er indbygget. Overalt i stueplan findes ventilationsanlæg, der dog ikke har været i drift gennem en årrække.

Der er gratis offentlige parkeringspladser lige udenfor døren - på selve 'Skansen' – der samtidig er den primære færdselsåre gennem bymidten.

Få meter herfra ligger desuden Kræmmergades (gågadens) udmunding, hvorfor også mange handlende 'strøgkunder' naturligt færdes her i området.

Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shoppingmuligheder. Byen har status af købstad, hvilket bymidten bærer tydelig præg af - blandt andet ved det smukke, store torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra børneloppemarked, julekalenderåbning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sportsarrangementer.

Om sommeren især er Varde desuden et meget velbesøgt udflugtsmål for turister, der primært kommer fra de store sommerhusområder ved vestkysten. Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen således det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes byen at udbygge de kommende år, idet særligt bymidten har gennemgået – og stadig gennemgår – en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder og udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots”.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
237.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
237.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.783,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
582,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
408 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK