Kræmmergade 11, 6800 Varde

Flot, velbeliggende gågadebutik i Varde

226.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001059Type : Detailhandel/butik

På attraktiv placering i Kræmmergade udlejes nu veldisponeret og velindrettet butik med bred, synlig facade på i alt 230 kvm

Butikken ligger med en god placering på en af Vardes to gågader, med indgangen til biografen og Intersport på den ene side, og med Bruun – Din Tøjmand på den anden side.

Her er man tæt på de gratis, offentlige parkeringspladser på henholdsvis Skansen og på Murtfeldts Plads.

Lejemålet består af et godt, velindrettet butikslokale på ca. 160 kvm, der er indbydende indrettet med hvide lofter og vægge samt en pænt småstensgulv i lyse nuancer. Butiksdelen har en ca. 12 meter bred facade mod gågaden – hvorfor lejemålet nyder godt af en naturlig, god synlighed i den let snoede forretningsgade.

I tilknytning til butikken er sektion på ca. 40 kvm, bestående af lagerlokale med personalekøkken indrettet i det ene hjørne, separat toilet samt mindre depot-/teknikrum. Herfra er der desuden trappeadgang til lager i kælderen på ca. 30 kvm, der udgøres af opvarmede, tørre opbevaringsrum.

Der har gennem en årrække været drevet outdoor-forretning fra lokalerne, ligesom lejemålet før det var en topsikret telefon- og elektronikbutik gennem mange år. Butikken rummer således stadig en lynhurtig fibernet-forbindelse, rullegitter i facaden samt sikring af vinduespartier bagerst i lejemålet – som medfølger i lejemålet. Ligeledes overtages lejemålet med ”varmetæppe” ved indgangen.

Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shoppingmuligheder. Byen har status af købstad, hvilket bymidten bærer tydelig præg af - blandt andet ved det smukke, store torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra børneloppemarked, julekalenderåbning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sportsarrangementer.

Om sommeren især er Varde desuden et meget velbesøgt udflugtsmål for turister, der primært kommer fra de store sommerhusområder ved vestkysten. Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen således det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes byen at udbygge de kommende år, idet særligt bymidten har gennemgået – og stadig gennemgår – en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder og udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots”.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
223.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
226.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.875,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
985,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.300,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
14,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Telefon
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Lagerlokale
+Mere

Teknik

Fibernet
Rullegitter
Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere