SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 16, 6800 Varde

Butikslejemål på gågade på i alt 332 kvm

249.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67000879Type : Detailhandel/butik

Midt på Vestergade, en af Vardes to hyggelige gågader, udbydes nu dette butikslejemål på i alt 332 kvm i god, præsentabel stand.

Midt på hyggelig gågade i Varde udlejes nu pænt og velholdt butikslejemål på i alt 332 kvm.

Med central beliggenhed i Vardes hyggelige gågademiljø, udlejes nu dette butikslejemål i en pæn, velholdt ejendom.

Ejendommen er oprindelig opført i 1898 og gennemgribende til-/ombygget i 1982. Ejendommen har i mange år huset en bank, og senest en butik i en årrække. Ejendommen er løbende nænsomt vedligeholdt med største respekt for ejendommens oprindelige stil, mens lokalerne indvendigt fremtræder som en moderne enhed - klar til brug for en ny lejer.

Lejemålet udgør i stueplan 247 kvm, der består af et stort åbent butikslokale med et kontor/mødelokale indrettet bagerst i bygningen (dette lokale kan nemt tillægges butiksarealet).

På 1. salen findes i alt 85 kvm, der er pænt indrettet til personalefaciliteter - såsom garderobe, toilet og køkken med spiseplads samt arkiv (der også nemt kan inddrages til kontor/mødelokale).

Udover butikkens indgang fra gågaden, er der også etableret en indgang direkte fra den gratis offentlige p-plads bagved ejendommen, 'Fogtmanns Plads', hvor mange af gågadens besøgende parkerer - hvilket sikrer et fint kundeflow ved lejemålet.

På den ene side af lejemålet ligger Bog & Idé, mens tøjbutikken Mr. Bechsgaard ligger på den anden side. Overfor ligger en stor Sportmaster-butik placeret.

Info om Varde:
Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shoppingmuligheder. Byen har status af købstad, hvilket bymidten bærer tydelig præg af - blandt andet ved sit store, smukt anlagte torv, der binder gågaderne sammen og som hvert år danner rammen om alt lige fra loppemarked, torvedage, koncerter og sportsarrangementer, som tiltrækker publikum fra nær og fjern.

Om sommeren er Varde desuden meget velbesøgt af turister, da der ikke er stor afstand til Vesterhavet og de store populære sommerhusområder langs vestkysten. Som Danmarks 2. største turistkommune (efter København – målt på antal overnatninger), og som 'hovedstad' i landets geografisk 5. største kommune, er byen samtidig et naturligt handelscentrum for et stort opland.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
249.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
249.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
332 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
320 m²

Faciliteter

Arkiv
Garderobe
Toilet
Spiseplads
Mødelokale
P-plads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere