SENEST SET
FAVORITTER

Ribevej 39, 6800 Varde

Attraktiv boksbutik på 1278 kvm i Varde

637.208,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000901Type : Detailhandel/butik

På en særdeles god og synlig placering ved trafikalt knudepunkt, udlejes nu denne flotte boksbutik under samme tag som Idémøbler

Velindrettet, indbydende butikslejemål på i alt 1.278 kvm på attraktiv, synlig placering i Varde syd

Nu udbydes dette flotte butikslejemål i Vardes sydlige bydel, som gennem en længere årrække har været anvendt til butik for Garant Tæpper.

Lejemålet er beliggende i en bygning på i alt 5.878 etagemeter, der udgør én ejerlejlighed, som igen er en del af en samlet ”centerområde” på Ribevej i den sydlige udkant af Varde, med direkte synlighed i forhold til byens store indfaldsvej mod syd og det måske mest trafikerede lyskryds i hele byen - hvortil der kun er 11 km fra Korskroen (motorvej E20) og kun 12 km fra Esbjerg N.

Lejemålet er i bygningen under samme tag som Idémøbler, der har et samlet areal på cirka 4.600 kvm, med hvem nærværende butik deler indgangsparti, foyer og parkeringsplads. Bygningens drifts- og forbrugsudgifter fordeles mellem disse to butikker med 79 % til Idemøbler og 21 % til nærværende lejemål.

Nærværende butik må benyttes til såvel mindre udvalgsvarer som mere pladskrævende varegrupper, samt lager, kontor/administration i tilknytning hertil. I nærområdet ligger blandt andre en dagligvareforretning (Netto), thansen, Jysk, en stor nyere dyrlægeklinik, et mindre fitnesscenter m.fl.

Selve bygningen er fra i 2001 og væsentlig om-/tilbygget i 2006, opført i betonelementer med facader i lyse betonprofiler, aluminium og glas. Taget er udført som built-up med tagpap. Generelt fremtræder ejendommen i en god og velvedligeholdt stand.

Indvendigt er ejendommen indrettet med et præsentabelt indgangsparti med en stor, åben hall/foyer med ca. 7 meters frihøjde. Herfra er der mod højre adgang til nærværende lejemål på 1.278 kvm, hvoraf det nuværende butiksareal udgør i alt ca. 987 kvm. Hertil kommer ca. 180 kvm delvis afskærmet areal til lagerformål - som kan nemt inddrages til butiksareal - der bagerst er forsynet med en port og udvendigt en delvis overdækket rampe. Desuden indgår i det samlede areal et administrationsafsnit med kontor, mødelokale, toilet, bad og omklædningsrum samt kantine på i alt ca. 111 kvm.

Der er særdeles god synlighed mod Ribevej/Gellerup Plantagevej, ligesom der er gode adgangsforhold til/fra den store parkeringsplads foran ejendommen. Den øvrige del af grunden er udlagt i grønt område med græs og beplantning.

Et pænt, indbydende og sjælden udbudt butikslejemål med attraktiv og synlig beliggenhed i Varde.


Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
602.117,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
637.208,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.101,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
499,-
Årlige driftsudgifter kr.
35.091,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
27,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1278 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Foyer
Toilet
Hall
Kantine
Rampe
Mødelokale
Omklædningsrum
Parkeringsplads
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK