SENEST SET
FAVORITTER

Kræmmerpassagen 4-6, 6800 Varde

God, regulær butik i Vardes gågademiljø.

225.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000638Type : Detailhandel/butik

Flotte, lyse butikslokaler med hele 27 m. bred facade - i alt 230 m² butik samt mulighed for ekstra m² i arkade og egen kælder.

Nu udlejes godt, regulært butikslejemål på 230 m² - med mulighed for ekstra vareudstilling i arkaden.

Butikken ligger i den opvarmede forretningsarkade, 'Kræmmerpassagen', der er direkte forbundet med den midterste del af gågade (Kræmmergade).

Lejemålet består i dag 2 åbne butikslokaler, der kan lægges sammen til ét butikslejemål - med eget toilet, lille personale-/frokostrum) samt et mindre baglokale (lager) med direkte adgang til gården bagved. Indretningen er relativ fleksibel, og vil i de fleste tilfælde kunne tilpasses en ny lejers behov.

Det er desuden muligt at genetablere direkte adgang fra butikken til 2 mindre kælderrum på henholdsvis 20 m² og 25 m². Derudover kan ekstra kælderlokaler tilgås fra anden trappe.

Butikken fremtræder meget indbydende, nymalet i lyse og venlige farver, og fremstår indflytningsklar for en ny lejer.

Kræmmerpassagen ligger centralt placeret i Vardes gågademiljø, og har gennem årtier budt på et variereret udbud af forretninger - såsom en café, restaurant, herre- og dametøjsforretninger samt modetøj for det yngre segment.

Den opvarmede forretningsarkade byder på optimal mulighed for udstilling af varer. Alle forretninger her er forsynet med glaspartier ud mod arkaden. Disse glaspartier kan skydes til siden, hvormed forretningerne bliver en integreret del af arkaden. Som butikslejer er man derigennem sikret et større udstillingsareal og det bedst mulige kundeflow mellem forretningerne. Som kunde er her ganske enkelt rart og behageligt at være - ikke mindst i vinterhalvåret, hvor den opvarmede arkade føles ekstra behagelig.

Info om Varde:
Varde er en gammel købstad og byder på hyggelig stemning i den ældre bymidte, der bl.a. karakteriseres ved smalle snoede forretningsgader, brostensbelagte stræder og skiftende bygningsproportioner. Her findes et driftigt handelsmiljø og et væld af aktiviteter og fritidstilbud for byens borgere og besøgende gæster.

Byen er 'hovedstad' i den geografisk store Varde Kommune, som samtidig er en af Danmarks mest velbesøgte turistkommuner med ca. 3 millioner turistovernatninger hvert år.

Forslag til anvendelse

Café
Butik

Økonomi

Årlig leje
225.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
225.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.783,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
980,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
230 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Toilet
Kælder
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK