SENEST SET
FAVORITTER

Otto Frellos Plads 2, 6800 Varde

Velbeliggende butik/kontor på 291 m²

210.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000491Type : Detailhandel/butik

På central og synlig placering i Varde, udbydes nu erhvervslejemål på i alt 291 m², velegnet til butik eller kontordomicil.

På central placering i Varde udlejes nu flotte og regulære lokaler - velegnet til butik eller kontordomicil.

Lejemålet ligger i stueplan i gedigen og præsentabel rødstensejendom, der blev opført i 2009 på en del af den tidligere Sct. Jacobi Skoles grund - og som nu er en del af Otto Frellos Plads.

Projektet omkring flytning af den gamle Sct. Jacobi Skole, og efterfølgende opbygning af et nyt attraktivt kvarter i Vardes absolutte centrum, kombinerer på visionær vis byens stolte købstadshistorie med fornyelse, et aktivt byliv samt kunst og kultur.

Kunsten er i udpræget grad også en del af nærværende bygning, hvor dekorationsmalere fra Svendborg Malerskole - på baggrund af skitser fra Otto Frellos finurlige univers - har skabt to smukke gavlmalerier på denne og den tilstødende bygning, som sidenhen blevet et populært besøgsmål for bl.a. de mange turister i Varde Kommune.

Med en velproportioneret blanding af attraktive boliger, butikker, kontordomiciler, restauranter samt byens museum, er dette nye område - der kun ligger et stenkast fra byens torv - tiltænkt en fremtrædende rolle i bestræbelserne at udbygge Varde Kommunes position som en af landets største turistkommuner.

Selve lejemålet udgør 246 m² i stueplan samt 45 m² i kælder, og danner rammen om en af byens mest velfungerende restauranter, 'Kong Svends Bøfhus'. Her er højt til loftet, gode lysindfald og synlighed fra 4 sider.

I stueplan kan laves f.eks. ét stort regulært butikslokale eller kontordomicil, med særskilt personale- og kundeindgang og med adgang til handicaptoilet. Der er således mulighed for en meget fleksibel indretning - alt efter behov.

Adgang til kælder, der rummer arkiv, herre- og dametoiletter, sker via indvendig trappe. Fra kælderen kan nemt etableres direkte adgang til områdets store P-kælder, hvor der i øvrigt er gratis parkering.

I forbindelse med udlejning til andet formål, fusionerer 'Kong Svends Bøfhus' med 'Big World', der ligger i umiddelbar nærhed. En kommende lejer kan således ikke påregne en anvendelse indenfor restauration og café, hvorfor lejemålet overtages ryddet for køkkeninventar og restaurantrelateret indretning i øvrigt.

Indvendige ikke-bærende vægge fjernes af udlejer - hvis en lejer ønsker dette - ligesom lokalerne overtages i nymalet stand, med eksisterende gulvbelægning og grundbelysning. Lejers eventuelle særindretning kan ske efter nærmere aftale med udlejer i øvrigt.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
210.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
210.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
17.525,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
855,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
246 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Arkiv
Gratis parkering
Handicaptoilet
Kælder
Parkering
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK