SENEST SET
FAVORITTER

Ribelandevej 56A, 6270 Tønder

Bowlinghal med tilhørende cafe og stort køkken

360.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43205301Type : Hotel & Restaurant

Markant ejendom ved indfaldsvej til Tønder centrum

Bowlinghal med 10 bowlingbaner, cafe/restaurant, stort køkken og spillehaæ, synligt placeret ved indfaldsvej til forpagtning.

Ejendommen har i mange år været kendt og drevet under navnet Bowler Inn Tønder, hvor hovedaktiviteten har været bowlingbanerne, suppleret med café/restaurant og bar.

Indretningen er med hovedindgang fra parkeringspladsen mod Ribelandevej, til vindfang. Herfra adgang til reception/bar i forbindelse med cafe og de tilhørende 10 bowlingbaner. I forlængelse af receptionen er der bar, med udskæringer og mange flotte detaljer. Bagved baren findes køkken, som fremstår i god og brugbar stand, og med meget anvendeligt inventar til at servicere såvel café som restaurantdelen. Derudover findes der i forbindelse med bowlingbanerne en rygekabine samt en spillehal, som også genere en fornuftig omsætning. Spillemaskiner tilhører spiludbyderen.

I kælderen findes der flotte toiletfaciliteter, opdelt i herrer og damer, ligesom der findes omklædningsrum til begge køn. Derudover findes der garderobe og store disponible rum til lager, diverse fadøls- og sodavandsanlæg, tekniske installationer mm. Fra kælderen er der dør ud til græsarealet bagved ejendommen.

Alt inventar, udover spillemaskiner, som vist på billederne medfølger forpagtningsaftalen.

Der er muligheder for virkelig at optimere på omsætningen, både hvad angår på restaurant- og cafedelen, men det formodes også at der ligger et stort potentiale i selskaber i og ud af huset. Hoteldriften drives af ejer af ejendommen.

Ejer forbeholder sig retten til at vælge den rigtige forpagter til stedet, og det forventes at en kommende forpagter har en baggrund indenfor restaurationsbranchen.

Forslag til anvendelse

Café
Restaurant
Bar

Økonomi

Årlig leje
360.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
360.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
324,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1111 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Omklædningsrum
Reception
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere