SENEST SET
FAVORITTER

Nørremarksvej 84, 6270 Tønder

Erhvervslejemål

220.508,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4232301Type : Detailhandel/butik

Velegnet til butik/kontor/udstilling

Stort erhvervslejemål, velegnet til butik/kontor/udstilling udlejes til attraktiv kvadratmeterpris.

Ejendommen har i mange år været base for den lokale Jem&Fix, som har bygget nyt på modsatte side af vejen. I dag er ejendommen opdelt i 3 lejemål, hvor Dansk Outlet og Blå Kors har flotte butikker i ejendommen. Alle 3 lejemål ligger synligt med facade mod Ndr. Landevej og den store parkeringsplads, som tilhører ejendommen.

Udover Jem&Fix, Dansk Outlet og Blå Kors, er ejendommen også nabo til prinsessecentret hvor THansen, LOOP fitness, Skousen og JYSK har butikker.

Det ledige lejemål udgør en del af det tredje lejemål som er på i alt 1.962 m², hvor de 700 m² udgør butik/kontor mod Nørremarksvej. Indretningen er med kundeindgang fra parkeringspladsen til modtagelse/kontorafdeling med tilhørende møderum, toilet og personalerum. I dag udgør lejemålet en del mindre rum, men de fleste i lette konstruktioner, som derved nemt kan fjernes, hvis lejer ønsker et stort regulært lokale.

Jf. lokalplanen er anvendelsesmulighederne mange, lokalplanen oplyser omkring anvendelse: "områdets anvendelse fastlægges til aflastningsområde for detailhandelsbutikker til dagligvarer og udvalgsvarer samt tilhørende lager-, personale og kontor faciliteter. I området kan endvidere placeres liberale erhverv, engrosvirksomheder og andre lettere erhverv i miljøklasse 1-3. Det giver en stor målgruppe mulighed for at leje sig ind i denne ejendom og derved opnå helt optimale reklamemuligheder, hvad end det er butik, lager, kontor, liberale erhverv, engrosvirksomhed o. lign.

Et synligt lejemål med super gode parkeringsforhold for kunder og besøgende, som kan opdeles og udlejes til en bred målgruppe.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
210.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
220.508,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.376,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
315,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.508,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
15,-

Lokalet

Etage areal
700 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Møderum
Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere