SENEST SET
FAVORITTER

Nørremarksvej 84, 6270 Tønder

Stort erhvervslejemål som kan opdeles

421.853,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 42323Type : Detailhandel/butik

Attraktiv kvadratmeterpris

Stort erhvervslejemål, som kan opdeles i mindre enheder, udlejes til attraktiv kvadratmeterpris.

Ejendommen har i mange år været base for den lokale Jem&Fix, som har bygget nyt på modsatte side af vejen. I dag er ejendommen opdelt i 3 lejemål, hvor Dansk Outlet og Blå Kors har flotte butikker i ejendommen. Alle 3 lejemål ligger synligt med facade mod Ndr. Landevej og den store parkeringsplads, som tilhører ejendommen.

Udover Jem%Fix, Dansk Outlet og Blå Kors, er ejendommen også nabo til prinsessecentret hvor THansen, LOOP fitness, Skousen og JYSK har butikker.

Det ledige lejemål udgør i alt 1.962 m² og er i dag indrettet med kundeindgang fra parkeringspladsen til modtagelse/kontorafdeling med tilhørende møderum, toilet og personalerum. Bagerst mod bagsiden af ejendommen er der stort udstillingsareal/lager med direkte indgang fra parkeringsplads på bagsiden af bygningen. Derudover er der fin kælder med indvendig trappe.

Jf. lokalplanen er anvendelsesmulighederne mange, lokalplanen oplyser omkring anvendelse: "områdets anvendelse fastlægges til aflastningsområde for detailhandelsbutikker til dagligvarer og udvalgsvarer samt tilhørende lager-, personale og kontor faciliteter. I området kan endvidere placeres liberale erhverv, engrosvirksomheder og andre lettere erhverv i miljøklasse 1-3. Det giver en stor målgruppe mulighed for at leje sig ind i denne ejendom og derved opnå helt optimale reklamemuligheder, hvad end det er butik, lager, kontor, liberale erhverv, engrosvirksomhed o. lign.

De 1.962 m² kan opdeles i mindre enheder fra cirka 700 m². Ved opdeling er kvadratmeterprisen en anelse højere end hvis man lejer hele arealet.

Et synligt lejemål med super gode parkeringsforhold for kunder og besøgende, som kan opdeles og udlejes til en bred målgruppe.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
392.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
421.853,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
35.154,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
215,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.453,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
15,-

Lokalet

Etage areal
1962 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Møderum
Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere