SENEST SET
FAVORITTER

Mellemvej 20, 6430 Nordborg

Gode lager-/produktionslokaler

859.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 42334Type : Lager & Produktion

Kan opdeles i flere enheder

Moderne erhvervsejendom til udlejning, samlet eller opdelt i mindre enheder, velegnet til lager-/produktionsformål - bemærk den lave kvadratmeterpris hvis ejendommen lejes samlet.

Ejendommen er beliggende i industriområde i Nordborg med nem til- og frakørselsforhold. Ejendommen rummer et samlet areal på knap 5.000 m² regulære og gode haller velegnet til enhver form for lager-/produktion, derudover skal den store el-kapacitet i ejendommen fremhæves.

Nordborg er beliggende ca. 25 km. fra Sønderborg hvor der findes tilkørsel til motorvejsnettet, og ca. 20 km. fra Fynshav, hvor der er færgeforbindelse til Fyn og ørerne.

Ejendommen kan lejes som en samlet enhed eller opdelt i mindre enheder. Den samlede ejendom består af 4 haller i varierende størrelse og loftshøjde, alle med betongulv og med mulighed for at fjerne diverse opbygninger i hallerne for at få endnu mere regulære haller. Adgang til ejendommen sker via porte og en rampe, som ligger i forbindelse med den største af de 4 haller.

I ejendommen kan lejes arealer fra cirka 1.000 m² alt efter lejers ønske og ejendommens naturlige opdelinger, skal ejendommen opdeles i mindre enheder udgør kvadratmeterprisen kr. 200 + moms. Eventuelle tilpasninger i lejemålet aftales nærmere med udlejer, ligesom en lejeforhøjelse pålægges ved særlige indretninger for en lejer, hvis udlejer skla bekoste dette.

Der er her tales om en ejendom med mange gode kvadratmeter, til en meget attraktiv kvadratmeterpris, som kan tilpasses lejers behov hvad angår areal og indretning.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion

Økonomi

Årlig leje
859.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
859.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
71.633,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
175,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
4912 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Hall
Rampe
Port
Lager

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere