SENEST SET
FAVORITTER

Fynsgade 5, 6400 Sønderborg

Lejemål i varierende størrelser

996.775,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4233002Type : Lager & Produktion

Gode lager- og produktionslokaler i erhvervsparken Møller & Co.

Regulære og gode erhvervslejemål udbydes i markant ejendom. Ejendommen har i december 2020 fået ny ejer og vil i den kommende tid gennemgå en større renovering, som løfter ejendommens generelle niveau.

Ejendommen er for mange kendt som Møller & Co, som byggede ejendommen til produktion og administration af tekstilvirksomheden, men som i 2009 gik konkurs efter 107 år i Sønderborg. Den meget flotte og markante ejendom på Jyllandsgade/Fynsgade har sidenhen fungeret som base for flere forskellige lejere.

Lager- og produktionshallerne har adresse på Fynsgade 3-13 og består af i alt cirka 20.000 m², hvoraf kun cirka 6.000 m² er ledig i bygningen, resten er udlejet til forskellige lejere. De 7 haller er bygget sammen og har typisk en kiphøjde på cirka 8 meter og sidehøjde på 5 meter. Der kan lejes lokaler fra cirka 700 m² op til 3.000 m² sammenhængende. Har man som lejer i ejendommen behov for flotte kontorlokaler, kan de lejes i administrationsbygningen, som også rummer en god kantine, der tilbyder frisklavet lækker mad, til alle ejendommens virksomheder. Ordningen aftales og betales direkte til forpagter af kantinen.

Administrationsbygningen er med adresse på Jyllandsgade 30 mfl. og rummer i alt 15.000 m² fantastisk flotte og præsentable lokaler, som er anvendelige til en meget bred målgruppe, med behov for kontor, showroom, undervisning, mindre produktion og lignende.

Ejendommen er opdelt i flere enheder, hvor der kan lejes arealer fra cirka 300 m². Indretning af lokalerne kan ske i samarbejde med udlejer, lejemålene kan forventes af overtages i pæn og velholdt stand, evt. særindretninger kan aftales jf. nærmere forhandlinger med udlejer.

Af generelle forbedringer og nye tiltag i ejendommene, kan nævnes udvidelse af parkeringsarealet, som giver plads til væsentlig flere biler end på nuværende tidspunkt, udskiftning af tag på hele ejendommen, forskønnelse og indretning af fællesarealerne. Derudover en driftig kantine, som foruden kantineordning til virksomhedernes medarbejdere, kommer til at tilbyde klargøring af møder.

Lejer betaler andel til pasning og renholdelse af udenomsarealer, snerydning/saltning mm. som alt sammen varetages af professionelle.

Kontakt os for en nærmere dialog om de mange muligheder for leje af lokaler i ejendommen.

Som lejer er der garanti for de helt rigtige rammer, hvor lejers behov tilpasses og varetages på bedste vis.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Årlig leje
904.765,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
996.775,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
83.065,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
325,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.010,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
30,-

Lokalet

Etage areal
3067 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall
Kantine
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere