SENEST SET
FAVORITTER

Coriolisvej 1 st., 6400 Sønderborg

Flotte motorvejsnære kontorlejemål

108.675,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100819Type : Kontor

Kontorlejemål beliggende i attraktiv og moderne erhvervsejendom, opført i 2015.

Dette velindrettede kontorlejemål er beliggende i en præsentabel ejendom opført i 2015. Ejendommen ligger med stor synlighed ud til Sønderborg motorvejen på den ene side og landevejen mellem Sønderborg og Aabenraa på den anden.
Ejendommen indeholder to ledige kontorlejemål, hvor det største eventuelt kan opdeles i to mindre enheder. Det mindste lejemål her er beliggende i stueplan og er på 92 m² med tillæg af fællesarealer på 23 m². I alt 115 m². Lejemålet fremstår nyt, moderne og velindrettet med alle nødvendige faciliteter herunder mødelokaler, kontorer samt køkken og toiletforhold. Parkering er lige foran ejendommen og deles med ejendommens øvrige bruger. Fællesarealerne består af fælles indgang, mødelokaler, kantine, teknikrum mv. Fællesudgifterne omfatter ejendomsskat, forsikring, vicevært, fælles el, renhold mv. Regnskab og budget kan fremsendes på foranledning.

Coriolisvej er beliggende i den vestlige ende af Sønderborg lige ved motorvejen. Der er kort afstand til både til- og frakørslen ved Dybbøl / Broager samt den ved Sønderborg V. Qua ejendommens beliggenhed kommer men nemt uden om byen og videre til fx erhvervsområderne ved Center Øst. Ligeledes er der kort afstand til både centrum, lufthavnen, togstation, havnefronten samt byens uddannelsesinstitutioner som fx Alsion. Der er findes gode offentlige busforbindelser lige foran ejendommen. I området ligger i øvrigt flere både mindre og større virksomheder som fx Saab Danmark A/S, Helsam A/S m.fl.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
97.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
108.675,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.056,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
945,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.925,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
95,-

Lokalet

Etage areal
115 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kantine
Parkering
Toiletforhold
Vicevært
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere