SENEST SET
FAVORITTER

Palævej 1, 6440 Augustenborg

Bliv en del af et spændende projekt

537.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4234002Type : Kontor

Nem at opdele i flere enheder og til forskellige erhvervsformål

Bliv en del af en spændende udvikling og i en historisk ejendom med flot arkitektur og som er opført i de bedste materialer.

Palævej 1 byder på uanede muligheder og med en udlejer der er klar på at projektudvikle ejendommen, til hvad lejers ønske måtte være, er der de perfekte rammer, for som lejer at blive en del af et spændende projekt.

Mange kender ejendommen som "den hvide by" eller som værende psykiatrisk hospital. Ejendommene er opført i 1983 og består samlet af 4 værelsesfløje + 3 administrationsfløje samlet af en stor fordelergang. Derudover 3 separate værkstedsbygninger, som vil være oplagt til værksted/lager. De udbudte lokaler udgør de 3 administrationsfløje og 1 lager/værkstedsbygning. Værkstedsbygningen er på 455 m², de 3 administrationsfløje er alle omkring 900 m² hver. Endvidere er 2 af værelsesfløjene planlagt til boligformål og de andre 2 værelsesfløje ombygges til hotel. Her søges en forpagter til drift af hotellet.

Ejendommens stand er god og i oprindelig stil fra da ejendommen er opført i 1983, hele bebyggelsens fremstår flot og præsentabel. Hver bygning er med fordelergang i midten, hvorfra der er adgang til lokaler i varierende størrelser.

Lokalerne i hovedbygningen udbydes til leje fra kr. 450 og op til kr. 550 pr. kvadratmeter, alt efter hvor stort et areal man lejer. Lejer man kun 1 fløj er den årlig leje kr. 550 kr. pr. kvadratmeter, lejer man alle 3 fløje er kvadratmeterprisen kr. 450. Udlejer er villig til at ombygge lokalerne til lejers behov, større ombygninger/renoveringer vil via forhandling mellem parterne, medføre en højere husleje pr. kvadratmeter, sådan at udlejers investering tilbagebetales over tid. . Værkstedsbygningen udlejes for årligt kr. 400 pr. kvadratmeter.

De nuværende rammer er anvendelige til mange formål, såvel til alle former for klinik, kontor, hotel, efterskole/højskole, lejrskole mv. Eventuelt til kombineret sundheds-/kontorhus for byens erhvervsdrivende, specielt for de sundhedsfaglige erhverv bør ejendommen være oplagt, da der er taget højde for mange af de krav som branchen er underlagt ift. adgangsforhold, handicaptoiletter mm.

Udenomsarealerne består foruden den store parkeringsplads, af store grønne områder med beplantning og små oaser, hvor der kan indrettes siddepladser. Udenomsarealerne passes af udlejer og betales af lejer via fællesregnskabet, således at de altid fremstår rene og pæne.

Foruden de skønne udenomsarealer rundt om ejendommen, skal de smukke bygninger og de naturskønne omgivelser omkring også pointeres, hvor både Augustenborg Slotspark, Augustenborg Slot, Augustenborg Art samt Augustiana Skulpturpark og Kunstcenter er lige udenfor døren.

Der er her mulighed for at blive en del af et område i udvikling, hvor du som lejer kan være leje arealer fra 455 m² og op til 3.196 m², opdelingsmulighederne er flere, ligesom der er mange anvendelsesmuligheder.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik

Økonomi

Årlig leje
492.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
537.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
44.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
600,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.750,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-

Lokalet

Etage areal
895 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
32700 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere