SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Havnegade 43, 6400 Sønderborg

Fantastiske kontorlejemål.

851.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 64100924Type : Kontor

Fantastiske kontorlejemål på havnefronten i Sønderborg.

Overvejer I nye kontorfaciliteter til jeres virksomhed, er det et must at se disse flotte og funktionelle rammer, som er en del af byens havn.
Her får I kontor i skønne omgivelser på havnefronten i Sønderborg med en helt fantastisk udsigt, som kan nydes fra kontoret eller en af de fælles udsigtsterrasser.

I Videnshuset har du mulighed for at leje kontor fra bare 77 m² og til på 416 m², hertil kommer fællesarealer. Dette lejemål er beliggende på 2. sal, og udgør 370 m² + fællesareal på 146 m².

Der er mulighed for at opdele kontorerne i mindre kontorer, så de tilpasses mindre virksomheder. Kontakt Brian fra EDC Erhverv Sønderborg og hør om de muligheder der er for opdeling.

Ejendommen er opført i 2020 som etape 2 af Videnshuset, et bæredygtigt lavenergi-byggeri i en moderne og imponerende byggestil.
Alle lejemål er i de lækreste kvalitetsmaterialer og fordelt på 5 etager - Ens for dem alle er at man bliver budt varmt velkommen i ejendommens reception.

Som lejer i ejendommen har I adgang til fælles mødelokaler og tagterrasser - Din virksomhed bliver herudover en del af et godt sammenhold med ejendommens andre lejere, hvor blandt andet kan nævnes EY, Bitten og Mads Clausen Fond, Hansen Technologies, Andelskassen og Rambøl.
Hver dag kan I nyde en veltilberedt frokost i ejendommens fælles kantinen med den flotteste udsigt over Sønderborg bugt.

Der er ved ejendommen gode parkeringsmuligheder for både medarbejdere og kunder.

3 x beliggenhed er kun en påstand indtil I selv har oplevet det - Ejendommen har en særlig og unik beliggenhed som en del af Byens Havn, tæt ved byens nye varetegn Hotel Alsik, Multikulturhuset og direkte over for Syddansk Universitet.
Grundet ejendommens meget centrale beliggenhed er der alene kort afstand til motorvejen og Sønderborg lufthaven er kun ca. 10 min kørsel herfra.

Sønderborg centrum med byens aktive handels- kultur og cafeliv er inden for gåafstand.


Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
645.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
851.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
70.950,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.650,-
Årlige driftsudgifter kr.
206.400,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Frokost
Parkeringsmulighed
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere