SENEST SET
FAVORITTER

Jyllandsgade 30, 6400 Sønderborg

Gode erhvervslejemål

1.235.105,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 42328Type : Kontor

Kantinedrift i huset samt servicering af fælles mødelokaler

Flotte erhvervslejemål udbydes i markant ejendom, som i 2021 gennemgår en større renovering, som løfter ejendommens generelle niveau markant, både udvendig og indvendig.

Ejendommen er for mange kendt som Møller & Co, som byggede ejendommen til produktion og administration af tekstilvirksomheden, men som i 2009 gik konkurs efter 107 år i Sønderborg. Den meget flotte og markante ejendom på Jyllandsgade/Fynsgade har sidenhen fungeret som base for flere forskellige lejere.

Administrationsbygningen er med adresse på Jyllandsgade 30 m.fl. og rummer i alt 15.000 m² fantastisk flotte og præsentable lokaler, som er anvendelige til en meget bred målgruppe, med behov for kontor, showroom, undervisning, mindre produktion og lignende. Ejendommen er opdelt i flere enheder, hvor der kan lejes arealer fra cirka 200 m². Indretning af lokalerne kan ske i samarbejde med udlejer, lejemålene kan forventes af overtages i pæn og velholdt stand, evt. særindretninger kan aftales jf. nærmere forhandlinger med udlejer.

Indgang til ejendommen sker via hovedindgangen, som via flot allé, ligger i forbindelse med parkeringsarealet foran ejendommen. Det første man møder er den pompøse hall, med springvand og infotavle. Herfra er der via gangarealer adgang til de forskellige lejemål i ejendommen. I fællesarealerne er indrettet stilfulde samtalemiljøer og i kantinen sørger personalet for en lækker frokostanretning, ligesom der kan bestilles mødepakker i forbindelse med møder, i en af husets flotte mødelokaler. Foruden en stor kantine, byder ejendommens fællesarealer på gangarealer, pæne toiletter og venteområder som kan anvendes af ejendommens lejere og besøgende.

Lejer betaler andel til rengøring af fællesarealer, pasning og renholdelse af udenomsarealer, snerydning/saltning mm. som alt sammen varetages af professionelle.

Kontakt os for en nærmere dialog om de mange muligheder for leje af lokaler i ejendommen. Som lejer er der garanti for de helt rigtige rammer, hvor lejers behov tilpasses og varetages på bedste vis.

Forslag til anvendelse

Undervisning
Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.095.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.235.105,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
102.925,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
733,-
Årlige driftsudgifter kr.
139.855,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
83,-

Lokalet

Etage areal
1685 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Hall
Kantine
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere