SENEST SET
FAVORITTER

Perlegade 21, 6400 Sønderborg

Helt nye erhvervslejelokaler

214.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64101054Type : Detailhandel/butik

 

På hjørnegrunden af Jernbanegade og Perlegade opføres der et helt nyt byggeri med erhvervslokale på 107 m² som står klar til indflytning primo 2023.

Den flotte nye ejendom opføres i respekt for den omkringliggende arkitektur med smuk facade i lyse mursten, store vinduespartier i stueetagen med mørke aluminiumsrammer, samt charmerende sprossede vinduer i beboelsesejendommen ovenpå. Byggeriet opføres i kvalitetsmaterialer med alt hvad et moderne byggeri skal indeholde.

Man bliver budt velkommen af et stort og lyst indgangsparti fra Perlegade. Herfra træder man ind i det åbne og lyse lokale der er mulige at indrette som et stort åbent lokale eller dele op i mindre sektioner. Det åbne lokale udgør ca. 107 m². Hele facaden er med store vinduespartier ud mod Perlegade der giver en stor synlighed for de mange handlende i området der passerer forbi ejendommen.
Lokalet fremstår i rå beton på gulve og vægge. Væggene hvidmales og lofterne er nedstroppede med hvidmalede lydisolerende loftskonstruktion. Der er mulighed for lejer at få lagt andet gulv inden indflytning på lejers regning og efter aftale med udlejer. Fra baggården er der ligeledes adgang til ejendommen via trappeopgang og elevator hvor man træder ind i en fordelingsgang med adgang til gode toiletforhold, badeværelse samt åbent køkken alrum/ fælleslokale.

Mulighederne i byggeriet er mange da der er tale om et helt nyt byggeri der kan tilpasses lejers ønsker. Da ejendommen er beliggende i Sønderborgs handelscentrum med en af de absolut bedst beliggenheder i forhold til synlighed, er det oplagt til at alt lige fra detailhandel, kontor, bager/slagter/delikatesse forretning etc. Der er dog krav om at der ikke må være lugtgener for omkringliggende og bebyggelsen ovenfor.

Den unikke beliggenhed på Perlegade som er en af Sønderborgs mest befærdede gader, giver dig hermed en unik mulighed for at etablere din virksomhed på en af Sønderborgs mest attraktive adresser. Endvidere giver den centrale beliggenhed nem adgang for kunder og ansatte, da både banegården og busstationen ligger inden for gåafstand og er man i bil, er der masser af parkeringsmuligheder bl.a. ved Sct. Marie Kirke og de omkringliggende sidegader.

Ønsker man at benytte de mange rekreative områder og gode spisesteder i byen, der ligger disse lige rundt om hjørnet, hvor den smukke havnefront bl.a. kan nævnes, samt strandpromenaden og Sønderborg slot.

Økonomi

Årlig leje
214.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
214.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
17.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
107 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Badeværelse
Indgangsparti
Parkeringsmulighed
Toiletforhold
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere