SENEST SET
FAVORITTER

Trianglen 24, 6000 Kolding

Kontorlejemål 400 - 2.904m²

1.554.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301560Type : Kontor

Velholdt og spændende kontorarealer udlejes med kantine, samt gode parkerings- og tilkørselforhold.

Præsentabel kontorejendom opført i 2009 i kvalitetsmaterialer. Kontorbygningen er beliggende i attraktivt erhvervsområde tæt på E45 og E20 med gode tilkørselsforhold og ikke mindst også parkeringsmuligheder.

Ejendommen er opført i 2 etager og har fuld kælder. Bygningen er symmetrisk bygget med en flot og stort forhøjet vindues konstruktion i midten med blandt andet mulighed for indgang og fordeling til bygningens to trappeopgange og elevatorer. I symmetriaksens stuetage er ligeledes placeret et stort frokostrum/kantine med tilhørende anretterkøkken m.m. I kantinelokalet er der et flot kig op gennem den store åbning til 1. sal, samt via de store vinduespartier mod både nord og syd. Her er ligeledes adgang til terrasser på begge sider. På første sal er der endvidere i dette afsnit indrettet 4 mødelokaler med stort opholdsareal imellem.

Ejendommen er opført over en betonkonstruktion, hvor facaderne er beklædt med grå eternitplader som er naturlig patineret. Bygningen har store vindues bånd på begge sider og flere store vinduer i begge gavle, som er medvirkende til meget gode lysforhold i bygningen. Endvidere er der flere tagvinduer ved bl.a. trappeopgangene.

Der er overalt anvendt kvalitetsmaterialer, der sammen med det nordiske look, de højloftede rum og de mange tekniske installationer giver et præsentabelt og velfungerende kontormiljø med et godt indeklima. Alle kontorer, mødelokaler og fællesarealer m.v. opvarmes med gulvvarme, hvilket naturligvis gør indretning nemmere, da der ikke skal tages højde for radiatorer. Der er tillige aircondition i alle rum.

I begge sider - etager - af bygningen er der indrettet kontorlandskaber og en lang række kontorer, samt møderum i forskellige størrelser. Gulvene i indgangspartierne er pålagt mørke klinker og de øvrige gulve er pålagt mørkt linoleum. Lofter er beklædt med lyse træbetonplader i skinnesystem og med indbygget køl, ventilation og delvist med grundbelysning. Begge bygningsdele er forsynet med elevator og trapperum, der kan forbinde alle 3 etager. Flere af de indvendige vægge er udført i glas, der sammen med ejendommens mange vinduespartier giver et godt lysindfald til alle rum.

En del af kælderen kan f.eks. indrettes til lager, depot, omklædningsrum eller lignende. Loftshøjden i kælderen er ca. 2,5 m under betonloftet og ca. 2 m under dens betondrager. Kælderen opvarmes via radiatorer.

Arealet foran bygningen er udlagt som asfalteret p-areal, hvor der p.t. er markeret 78 pladser. Der er på det asfalterede areal mulighed for markering af op til ca. 100 p-pladser.

Lejemålene kan opdeles fra ca. 400 m² til 2.904 m² - med mulighed for tilknytning af mindre depot/kælderareal.

Der henvises i øvrigt til plantegningerne i lejeprospektet.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
1.253.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.554.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
129.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.110,-
Årlige driftsudgifter kr.
301.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1400 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8783 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Depot
Fællesareal
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Møderum
Omklædningsrum
Opholdsareal
Parkering
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Aircondition
Elevator
Gulvvarme
Køl
Radiatorer
Ventilation
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere