SENEST SET
FAVORITTER

Dalbygade 40A, 6000 Kolding

Kreativt kontorlandskab

141.887,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 202463Type : Kontor

En del af det centralt beliggende "Volkerts Fabriker"

Lejemålet er beliggende på 2. sal med adgang via fælles trappeopgang. Indretningsmæssigt består lejemålet primært af ét stort kontorlandskab med flisegulv samt flere vinduer, der giver masser af naturligt lys. Ydermere er der to mindre kontorer, køkken, toiletter samt depotrum.

Til ejendommen hører yderst gode parkeringsmuligheder da den private parkeringsplads i Dalbygade alene rummer hele 114 parkeringspladser.

Det kendte og spændende fabrikskompleks " VOLKERTS FABRIKER " er beliggende mellem Agtrupvej og Dalbygade og har gennemgået en omfattende renovering, således at det i dag er indrettet med 40 individuelle lejemål i varierende størrelser,- heraf er 38 allerede udlejet til kreative lejere.

Udlejer renoverer i maj/juni 2021 ejendommens facade, indgangspartiet inkl. hoveddør og afskærmning mod nabobygningen, trappeopgangen samt ejendommens vinduer. Kontakt Nordicals Trekantområdet for mere information herom

Kolding er med sin centrale placering, stærke omkringliggende infrastruktur samt yderst gode uddannelsesmuligheder en attraktiv by på alle parametre. Det ses i både i det spirende erhvervsliv samt den generelle befolkningstilvækst. Fra Volkerts Fabriker har du en unik mulighed for at drive din virksomhed nede i Kolding midtby tæt på centrale placeringer såsom Kolding Banegård, gågaden, Syddansk Universitet, IBC International Business College, Koldinghus samt mange mere, hvor der dagligt færdes et stort antal mennesker.

En af de kreative lejere er VOLKERTS FYLKE v/ Jimi Kristensen og Rasmus Vemmelund der i tæt samarbejde med udlejer har indrettet et spændende koncept, der åbnede i marts måned 2018

"De Perfekte rammer" er et koncept der bygger på, at skabe de perfekte rammer til et hvert arrangement, hvad end der er tale om et simpelt møde, julefrokosten, sommerfesten med tema eller noget helt andet.

Volkerts Fylke er med deres mange arrangementer under samme tag, med til at få mange besøgende til Volkerts Fabriker, og dermed mere synlighed for hvert enkel lejer. Volkerts Fylke arbejder på, at skabe et stort og spændende madunivers på Volkerts fabriker.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
137.087,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
141.887,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.824,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
349,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
12,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
406 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Flisegulv
Kontorlandskab
Parkeringsplads
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere