SENEST SET
FAVORITTER

Kokbjerg 14, 6000 Kolding

I markant ejendom, udlejes velbeliggende kantine/cateringlok

178.636,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 639L1739Type : Hotel & Restaurant

Engel & Völkers udbyder kantine/køkken

Kantine/cateringlokaler udlejes i markant og velbeliggende kontorejendom kun få minutters kørsel fra motorvej [E45] Bramdrupdam.

Ejendommen er opført i 2001/2007 og fremstår flot og vedligeholdt i naturskønne omgivelser i Koldings mest attraktive erhvervsområde ved Bramdrupdam. Ejendommen består af 3 administrationsbygninger i 2 plan, som i dag er sammenhængende. Disse administrationsbygninger er særdeles velegnede til opdeling i både mindre og store enheder. Herfra er der direkte adgang til lagerdelen. Ejendommen er opført i de bedste materialer og fremstår meget gennemført i stilen.

Administrationsbygningen er opført således at en opdeling heraf i mindre enheder er en mulighed, hvor lejere kan have et fælles receptionsområde, som er beliggende i midten af bygningen.

Administrationsejendommen er oprindeligt opført som domicilejendom og indeholder en stor præsentabel hall med receptionsområde med loft til kip og søjler. Herfra er der adgang til toiletter, garderobe samt kantine/køkken med terrasse.

Det resterende ejendom er opdelt med storrumskontorer, mødelokaler, mindre kontorer, toiletter mm. Alle rum er forsynet med netværksstationer, flotte gulve i slebet beton eller trægulve i høj kvalitet samt flotte sorte Louis Poulsen nedhængte lamper. Alt udført i de bedste materialer i høj kvalitet. En virkelig flot ejendom med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen er smukt og idyllisk beliggende på en 113.672 m² stor grund i kuperet terræn, omkranset af marker og et frodigt dyreliv. En perle af de få.

Lejemålet:
Kantine/køkkenfaciliteter, som er beliggende i midten af bygningen ved hovedindgangen og bestående af et område med kantine i sammenhæng med separat mødelokale.

Økonomi

Årlig leje
145.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
178.636,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.886,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
738,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.436,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
138,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
242 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Hall
Kantine
Køkkenfacilitet
Mødelokale
Receptionsområde
Storrumskontor
Terrasse
Toiletter
Trægulve
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK