SENEST SET
FAVORITTER

Søndergård Alle 22, 6500 Vojens

I herskabelige omgivelser tæt ved E45

580.800,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 43216402Type : Kontor

Få et utraditionel kontordomicil

Denne herskabelige ejendom er en tidligere proprietærgård, som er gennemgået en større renovering og istandsættelse herunder er side-bygningerne istandsat til erhverv og kontor.

Ejendommen er helt perfekt til kreative virksomheder, liberale erhverv eller virksomheder som er beskæftiget indenfor outdooraktiviteter, f.eks. landbrug, skovbrug, golf, jagt, lystfiskeri m.m.. Her kan din virksomhed få et domicil og beliggenhed som adskiller sig væsentligt fra de traditionelle kontorlejemål.

Pavo Hestefoder er en af lejerne i ejendommen og deres lejemål omfatter både kontor og lager. En anden lokal handelsvirksomhed har ligeledes kontordomicil i ejendommen, men dette lejemål bliver ledigt i sensommeren 2021.

Ejendommen ligger få km. fra Haderslev og ganske tæt ved motorvejsafkørsel til E45. Som lejer bliver du del af denne herlige pragtejendom omfavnet af skønne landlige omgivelser. En allé fører ned til ejendommen hvor man skal gennem en smedejernport i ægte herskabelig stil.

Det er muligt at leje begge sidebygninger og dermed få et samlet lejemål på ca. 832 m2, men lejemålene udbydes også til leje i mindre enheder fra 196 m2.

Lejemål 1:
I 2020 blev sidste længe gennemrenoveret og indrettet til kontor eller udstilling. Dette lejemål er 400 m2 i 2 plan. Arealerne i stueetagen har gulvvarme og de tidligere portåbninger i bygningen er bevaret og monteret med glaspartier og udvendigt har man monteret nye træskodder primært som dekoration. I loftet ses de synlige træbjælker.
På 1.salen er der lagt lyse fyrtræsgulve og her er loftet ført til kip så de synlige bjælker bliver frilagte. Hver etage har eget køkken og toilet, hvilket gør det muligt kun at leje en af etagerne. Lejemålet er klar til indflytning.

Lejemål 2:
Dette lejemål bliver ledigt 1. august 2021 og ligger på 1.sal i den store sidebygning. Lejemålet har egen indgang og trappe til 1.salen og ovenfor trappen er et hall område med adgang til bl.a. toiletter. Lejemålet fremstår i en god stand med flotte brune mahogni gulve og synlige bjælker i loftet. Lejemålet er indrettet med 2 storrumskontorer, chefkontorer og møderum. Det samlede lejemål er 432 m2, men lejemålet kan opdeles i 2 lejemål på henholdsvis 196 m2 og 236 m2.

Se flere oplysninger om størrelse og priser i lejeprospektet eller kontakt Nordicals Sønderjylland

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontordomicil
Kontor

Økonomi

Årlig leje
580.800,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
580.800,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
48.400,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
698,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
832 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Glasparti
Toilet
Hall
Møderum
Storrumskontor
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere